2 Think | Best of 2013

Een jaar om niet snel, misschien wel nooit, te vergeten. Maar wel een saai jaar om samen te vatten. Nou ja, niet voor mij, maar misschien wel voor jou als lezer;) Het gaat namelijk wel heel veel over één onderwerp… Can you guess?

Best run
Ik zou een hele best of kunnen vullen met alles wat de marathon van New York me heeft gegeven. Als ik er aan terug denk, durf ik echt te zeggen dat dit (een van) de mooiste dingen is geweest die ik ooit gedaan heb. Wat een ervaring. Ik krijg zelf kippenvel als ik m’n eigen verhaal teruglees! Nou dat het ik niet vaak…

Best memory
Mijn mooiste herinnering? Ja zoals ik al zei, ik zou heel dit lijstje kunnen vullen met New York. De mooiste herinnering die ik heb aan de marathon is eigenlijk niet eens de finishlijn. Het is het moment dat ik de eerste 3 km erop heb zitten en Brooklyn binnenloop. Het moment dat ik me besef: Holy fuck, ik loop de marathon van New York en hell yes I’m gonna finish! Kippenvel…

Best picture
Lastig. Als er foto’s van mij te vinden waren op de website die marathonfoto’s had genomen, wist ik het wel. Helaas was dat niet het geval… Gelukkig zijn er nog heel veel mooie momenten geweest. Maar het vinden van het liefste beestje wat er op 4 poten rondloopt staat wel op 1 denk ik;)

Best trip
Slechte vraag Fieke… I know, Fiek;) NYC natuurlijk. Maar ook Honfleur en Rome staan hoog.  Waarom? Deze trips stonden in het teken van eten en daar hou ik nou eenmaal veel van;)

Best life lesson
Een beetje wilskracht brengt je een heel eind.

Wat waren jouw mooiste momenten?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent