2 Think | The perfect body

Als ik aan je vraag: beschrijf jouw beeld van het perfecte vrouwenlichaam eens, wat zou je dan zeggen? Doutzen? Cameron? Kate misschien? En als ik je vraag: hoe zou jij jouw lijf omschrijven in 1 woord, wat zou je dan zeggen? Al een stuk lastiger of niet? Ik zou het eerlijk gezegd zelf ook niet weten. De ene dag ben ik helemaal tevreden, de volgende dag zie ik echt aan elke vierkante centimeter wel iets wat mag veranderen. Nou denken we vaak dat we daar alleen in staan. Dat de rest perfect is behalve wij. Dat is dus mooi niet waar… Hoe ik dat weet.

Op Famme.nl kwam ik een verhaal over Taryn Brumfitt tegen. Het is een beetje een zoetsappig verhaal misschien, maar ik wilde het je toch niet onthouden. Ze was super kritisch op zichzelf. Vond zichzelf dik, vies en lelijk. Op een gegeven moment besloot ze er wat aan te doen. Ze schreef zich in voor een fitness wedstrijd, ging aan de bak en werd superstrak en gespierd. Maar… nog steeds niet gelukkig. En toen postte ze onderstaande foto op Facebook. Binnen de kortste keren ging ‘ie viraal en de reacties (positief, maar zeker ook negatief) stroomden binnen.

Nu is Taryn bezig met een documentaire om ons te laten zien dat het ook oke is om gewoon blij te zijn met je lijf. Ze heeft een promofilmpje gemaakt, waarin ze vrouwen de vraag stelt die ik jou hierboven ook stelde. Check het!

En daarom, ladies (and gentleman), geloof ik dat liefde voor sporten niet moet voorkomen uit haat voor je eigen lichaam. Sporten is fijn omdat het goed is voor je gezondheid, je humeur, je seksleven, je concentratie enz. Als jij nou goed bent voor je lijf dan zijn we een heel eind;)

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent