2 Train | Commit2fit

Hoe is jouw weekend so far? Sportief? Lui? Wild? Rustig? Die van Fieke en mij verliep heel erg sportief. Gisterenochtend werden we om 11:00 uur in het Vondelpark verwacht. Fieke appte de nacht ervoor of dat ook 12:00 uur mocht zijn. Onze trainer was streng. Het bleef bij 11:00 uur. Omdat ik nog steeds geen heb, moest ik naar het Vondelpark toerennen. Dat is zo’n 3.3 kilometer. Ik kwam om11:02 uur bij het Melkhuis aan. Waar was Fieke en waar was Thomas (trainer)? Fieke stond in het Amsterdamse Bos… Iets te enthousiast. Nog geen vijf minuten later stond ze naast me. Ik ben jaloers op haar auto, ook al haat ik autorijden.

We namen rustig de tijd om op te starten. Bespraken eerst even kort het plan voor de komende tijd… (meer info volgt snel). Waar ik dacht slechts  een rondje Vondelpark te doen, eindigde ik mijn run 16 kilometer later. Ik wil er niet heel veel woorden aan vuil maken. Vraag het aan Fieke en Thomas, die ging allebei harstikke lekker. Mijn eigen lichaam deed het niet. Lopen deed ik op de automatische piloot. Praten kon ik niet. Luisteren ook niet. Ik liep omdat het moest en omdat Fieke en Thomas erbij waren. Anders was ik zelf al na vijf kilometer gestopt.

Vandaag stond de GRANDE FINALE van de #commit2fit challenge op het programma. In samenwerking met Nike Training Club Nederland en trainer Robby Nelson gaven we een #NTCfit training. Samen met 30 girls gingen we de strijd aan.

Robby verzekerde ons vanaf het begin dat het een pittige training zou worden en vertelde er vervolgens doodleuk bij dat hij voor Fieke en mij een plekje op het podium had gereserveerd… Geen smokkel mogelijkheden dus;), Iets waar ik doorgaans zeer bedreven in ben.

Robby is een oud kickboks en freefight kampioen die druk bezig is zijn eigen trainingsmethode te lanceren en hij gaf ons even een voorproefje van dat alles. Billen, benen, core, werden volledig afgemaakt. Elk rustmoment was een soort hemel op aarde!

Btw ik smokkelde soms wel een beetje, want vier keer achter elkaar één minuut planken is best wel zwaar… Mijn favoriete oefening? High knee jumps. Waarbij Fieke voor me stond met haar handen op borsthoogte en ik met mijn knieën de onderkant van haar handen moest aanraken. Heel pittig, maar wel een goede uitdaging. Laat ik nog even het bokspringen benoemen. Dit blijft één van mijn favoriete oefeningen allertijden. Om en om was één van ons de bok. Binnen 30 seconden moest je zo vaak mogelijk over de ander heen springen. Fieke en ik waren gelukkig niet de enige die het zwaar hadden. Al met al een superleuke en effectieve training. Ik heb nu al zin in overmorgen, want van ik ga zeker spierpijn ervaren van deze leuke training.

Vergeet ik je bijna te vertellen dat Fiek en ik vrijdag naar Stockholm vertrekken voor NTC Tour. Een trainingsconventie voor allemaal girls zoals jij en ik. Het hele weekend staat in het teken van NTC trainingen onder leiding van Nike Master Trainers. Wij hebben er nu al zin in. Via Instagram en het blog gaan we natuurlijk uitgebreid verslag doen.

Robby, Fiona, Rosanne en Anouk bedankt deze superleuke training.Girls wij vonden het superleuk dat jullie bij de training aanwezig wilden zijn. Hoe zag jouw weekend eruit op sportief gebied?

 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent