2 travel | Barca baby

Frans en ik hebben het de komende dagen goed voor elkaar. Waarom? Nou we zijn sinds gisteravond in Barcelona! Niet om een heel duidelijke reden, zoals we soms voor een race op reis gaan. Nee, dit keer gewoon een paar dagen zon, zee en stad. Maar niet zonder sportkleding natuurlijk;)

Dus genoten we gisteravond van een heerlijk tapasmaal, maakte we nog even de Shoko onveilig en stonden vanochtend om half 10 in onze hardloopoutfits klaar voor een rondje langs het strand. We liepen langs Port Guell richting zee en waren zeker niet de enige met dit idee:) Even wat foto’s gemaakt en toen weer verder gelopen. Niet veel later ging het mis. Ik probeerde een man te ontwijken die uit het niks besloot om van zijn wandellijn af te wijken en ineens een paar stappen naar rechts nam. Door die plotselinge move had ik een richel over het hoofd gezien waar ik, hoe kan het ook anders, precies op ben gaan staan. Hup, door m’n enkel. Rechts dit keer, dus we kunnen de vorige keer niet de schuld geven.

Ondertussen zitten we op de hotelkamer en zijn we benieuwd hoever we met onze shoppingplannen kunnen komen. We gaan het in ieder geval proberen. En anders is er altijd nog het strand;)

Genieten jullie ook van de tropische temperaturen in ons eigen landje?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent