2 travel | Berlin baby!

Over 5 nachtjes slapen vertrekken Francien, ik, Manon en Viola (het Semi-Paris team) naar Berlijn! Om 9 uur stappen we in het vliegtuig om tot zondag te verdwijnen uit het mooie Holland. En we hebben er zin in! Heel veel zin in! Niet allen slapen we in het vetste hotel ooit (ga ik van uit, want zo zag het er in ieder geval uit op de fotos’s), maar we gaan ook een, voor mij, onbekende stad ontdekken. Geheel in stijl natuurlijk, met onze runningshoes. We hebben al een aantal dingen in ons hoofd die we MOETEN doen. Zo heeft Francien een aantal shoptips opgedaan bij haar bezoek aan de stad in november, en moeten we de basic touristsh*t natuurlijk ook gewoon gedaan hebben. Maarrr we zijn er 3 volle dagen.

Ons plan so far bestaat uit een dag voor de mustsee toeristen dingen. De Brandenburger Tor, Tiergarten en reichstag. Vervolgens hebben we 1 dag om schandalig te gaan shoppen. Bij Nike, bij Primark, bij alles wat ze in Nederland ook gewoon hebben en alles wat we in ons land niet kunnen krijgen. En de laatste dag om de coolste wijken en plekjes te bezoeken. En daar hebben we inside informatie voor nodig. Ken jij of ben jij Berlijn, geef ons tips!

Verder zal onze reis bestaan uit heerlijk eten, sowieso 1 keer sushi. Uit het ontdekken van het Berlijnse nachtleven, waar we alleen maar goede (heftige) verhalen over horen. En natuurlijk uit hardlopen. We lopen sowieso de Banksy wandelroute en ontmoeten daar een man die hardlooptours door de stad geeft, maar zullen zeker ook op eigen initiatief gaan rennen.

Waar we vandaag dus naar op zoek zijn, zijn tips. Zijn er ladies onder ons die zich kenner van Berlijn kunnen noemen, die op de hoogte zijn van de coolste barren, lekkerste restaurants, vetste clubs en andere absolute mustsees? Let us know!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent