2 Travel | I love NYC!

New York city, i officially love you! Een tweede bezoek aan een stad is zoveel leuker dan een eerste. Je weet de weg, hebt alle toeristische dingen gedaan en kunt nu echt gaan ontdekken. Zeker aangezien ik er nu een week ben in plaats van 3 dagen!

Ik ben puur aan het genieten. Van het eten. De beste steak. De lekkerste mosselen, de fijnste guacamole en de sushi is fantastisch. Oh en natuurlijk hot dogs en hamburgers;) We hebben gegeten in het restaurant waar Carrie en Mr. Big hun rehersal diner hadden in de eerste Sex & the City film. Oh dat vond ik zo cool! De lange tafel waar ze aan zaten stond nog precies hetzelfde en ik kon me de scene waarin Miranda tegen Mr. Big zegt dat trouwen de grootste fout ooit is zo voor de geest halen. Je snapt, ik had een topavond;)

Van het shoppen. Oh wat zou ik willen dat we thuis een Victoria’s Secret en een Bloomingdales zouden hebben. Of een Nike Town zo groot als een kasteel. Of een heerlijk opgeruimde Zara… Of French Connection met op ALLES 25% korting.

Van het sporten. Het weer laat het een beetje afweten de afgelopen dagen, maar toch trokken we gister onze hardloopschoenen aan voor een rondje Central Park in de stromende regen. En zo’n hele run is een grote Runners High. M’n kuiten zijn er iets minder blij mee. Die hebben het zo zwaar te verduren met alle wandelingen die we maken. En gewoon omdat het kan gooien we er ook nog af en toe een Insanity video tussendoor.

De rest van de week is hier memorial weekend, met maandag memorial day. Wat volgens mij het hele weekend grote sale betekent, heel vervelend en maandag feesten in de stad. We gaan het zien. Voor nu ben ik er vandoor. De stad in!

ps. Ik ben een hele trotse dochter en vriendin, want Frans en mijn moedertje hebben net de Marikenloop gelopen. In de stromende regen! You did it, ladies!!!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent