2 Update | Expanding the horizon

Lovely ladies, we willen jullie graag iets vertellen. We zijn nu een dik jaar bezig met GirlsLove2Run en vinden het nog steeds meer dan fantastisch. De energie die we halen uit jullie, onze fijne lezers, en het plezier in het schrijven van de blogs is onbeschrijfelijk. Het mooiste is natuurlijk om te zien dat het door andere gewaardeerd wordt. We zijn dan ook enorm gegroeid in een korte tijd. SUPER COOL!

We zijn nu zelfs op een punt gekomen dat het een bijna fulltime job wordt, naast onze toch al lekker rustige leventjes;) Het werd dus tijd om daar wat op te vinden. Voorheen deden we eigenlijk niet veel met merken. Ja, we werken samen met Nike, droegen hun gear en we deden een aantal dingen samen, maar het moet gezegd worden, dat was ook omdat we het een fantastisch merk vinden en zij ons ook wel aardig bleken te vinden;) (hoe vet is dat trouwens). Maar de laatste tijd krijgen we steeds meer bedrijven die iets in ons zien en zijn er allerlei spannende ontwikkelingen rondom GirlsLove2Run. We gaan op bezoek bij de coolste merken, mogen de vetste spullen uitproberen  en soms ook weggeven en doen dat allemaal met de grootste grijns op ons gezicht.

Moraal van dit verhaal? Deze ontwikkeling gaat betekenen dat Frans en ik meer gaan worden dan de GirlsLove2Run meiden die Nike dragen. We gaan onze onafhankelijke kant ontdekken. Kijken hoe andere merken dingen eigenlijk aanpakken en bespreken hoe wij dat vinden. Zo proberen we een beeld te schetsen van wat er in de wereld allemaal speelt op het gebied van sport en running. Welke ontwikkelingen er allemaal spelen. Wat ik dus wil zeggen: Schrik niet als je ons niet meer alleen in Nike ziet lopen. Hoewel we daar onze mooiste runs op hebben gelopen en eigenlijk nooit ontevreden zijn geweest over hun prachtige gear is het misschien wel eens goed to see what else is there. Zo gaan we de nieuwe Adidas Boost runningshoes testen, voegen we graag wat H&M sportswear toe aan onze collectie, proberen we een nieuw, jong sportmerk (Evou) uit en who knows whats to come.

We hopen natuurlijk dat je gezellig met ons mee gaat op avontuur en laat ons vooral weten als je tips hebt!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent