2 Walk | Day #2

Heb je even? Ik maakte gisteren namelijk een filmpje waarin ik maar liefst 50 kilometer in 15 minuten probeer samen te vatten. Op die manier krijg je in ieder geval een totaal beeld van de race. Nogmaals het duurt even, maar dan heb je ook wat. Net als ik een korte aandachtsspanne, dan is er gelukkig ook nog de samenvatting.

Ben je er klaar voor dit is dus de langere versie.

Misschien heb je gemist, ik maakte bijna mijn NOS debuut, echter is mijn item geschrapt ivm de crash. Heel logisch. Again, bedankt voor jullie lieve berichtjes.

Morgen is de grande finale, Fieke, Wouter en Annika wachten me op in Nijmegen. Ik kan niet wachten! 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent