2 Wear | Cropped Top

Je sport BH draag je tijdens je workout. Of draag je dit functionele hulpstuk net als ik ook steeds vaker als onderdeel van je every day wear? ‘Frans, welke sport BH moet ik dragen onder deze top?’ ‘Je sport top bedoel je?’ ‘Nee, ik ga zo naar een festival. Ik heb zo’n hemdje met van die oversized (open) armpits.’ ‘Welke kleur is het shirt?’ ‘Oranje.’ ‘Heb je een cobalt kleurige sport BH?’ ‘JA!’ Tot zover de conversatie tussen Jenny en mij.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik slechts drie normale bra’s heb en dat ik beschik over 10 keer zoveel sports bra’s. Zoals je begrijpt, draag ik dus niet alleen tijdens het sporten, maar ook steeds vaker naar andere aangelegenheden. Ook ik ben fan van de shirts met armzijde inkijk. Daarnaast vind ik ook dat bepaalde bra’s mijn boobs een prachtige lift geven. Mij hoor je dus niet klagen.

Vandaag draag ik er toevallig geen één, echter draag ik wel een jurk met open rug. Toch jammer dat er een sport BH afdruk te zien is. Iets me wit en rood. Een reminder aan de Vierdaagse.

Ik besluit mijn artikel met de cropped top. Tijdens festivals vliegen ze me om de oren. De één kan het hebben, de ander had toch ietwat beter in de spiegel moeten kijken. Maar goed, wie ben ik om daarover te oordelen. De bevinding die ik met je wil delen is, is dat een sport BH, tevens fungeert als een cropped top. Ik heb dus eigenlijk gewoon 30 cropped tops in mijn kast liggen. Zonder dat ik me hiervan bewust was. Dit in combinatie met een hoge kokerrok en mooi colbert is best okay. Toch is mijn lichaam niet gemaakt voor deze outfit. Neemt niet weg dat ik echt al te gekke combi’s voorbij heb zien komen.

Draag jij de sport BH alleen tijdens het sporten of is deze ook onderdeel geworden van je every day wear?

Photo by: Joyce Bongers | Model: Jenny Alvares van Nee | Bra: Puma

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent