2 Wear | Nipple gate

De feedback op ons eerste artikel over borsten, deed me deugd. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik niet de enige ben met een grote cupmaat. Het mag misschien niet zo lijken, maar ik ben toch echt een 70D. Dat vind je nog steeds klein? Het is behoorlijk wat flabberend vlees kan ik je vertellen. De potloodtest? Ja wat is daar mee? Nou slaag ik dus al sinds mijn 14de voor. Hangborsten? Een beetje wel ja. Pas als ik train voor een marathon worden ze iets steviger, minder huppelend.

Maargoed, ik train niet 365 dagen per jaar voor een marathon, dat zijn er slechts 104. Die overige dagen loop ik mijn vaste rondjes en dus heb ik de nodige versteveging nodig. Daarom ga ik het vandaag eerst eens hebben over de Nike Pro Rival BeHa, die door zijn pasvorm en materiaalgebruik, de meeste ondersteuning biedt. Dit is dus bra die in 25 verschillende maten op de markt wordt gebracht.

De kleuren? Ik heb blauw, zwart en felgeel. Zelf ben ik het meeste fan van de zwarte variant. De stof is licht glimmend, waardoor ik net wat harder sta te shinen in de sportschool.

Op eerste oog vind ik de Nike Pro Rival BeHa er ietwat klassiek uitzien. Alsin niet wat ik gewend ben van Nike’s voorgaande sports bra’s. De cups zijn goed zichtbaar, de stof voelt enorm stevig aan. Dat is mooi, want dan zie je mijn harde tepels niet. Ja dat kan gebeuren als je het koud krijgt tijdens of na een workout. Dat is beste genant. Meestal heb ik het zelf namelijk niet door. Totdat mijn overbuurman op het roeiapparaat blijft staren naar mijn billen aan de voorkant. Oeps. Maar in de Nike Pro Rival BeHa is dit dus voorgoed verleden tijd.  Het is trouwens de enige ingekapselde beha uit Nike’s collectie. Hierdoor blijven de borsten tijdens het sporten goed op hun plaats zitten.

Voor welke sporten is deze bra dan precies geschikt? Ik heb dus al even in mogen rondlopen en ze blijven heel goed zitten, mits je de juiste maat hebt uitgekozen. Ik had namelijk zelf eerst een te kleine maat uitgekozen. Gelukkig heeft het store personeel me geholpen bij het vinden van de correcte maat. Best fijn. Wel leuk om te weten dat ik al jaren in de verkeerde bra maten rondloop, maar goed dat terzijde. Deze bra is dus zeer geschikt voor contactsporten (voetbal, rugby, basketbal), maar ook voor hardlopen.

Binnenkort krijg je ook foto’s te zien dat ik de bra zelf draag. Ik wil deze bra ook vergelijken met de Shock Absorber Ultimate Run, waarover ik door jou werd getipt.

Is dit model ook iets voor jou? Of ga je toch voor één van de andere vier modellen die ik de komende weken met je ga bespreken?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent