2 Workout | #whywait inspiration

First of all, WE HEBBEN DE 500 DEELNEMERS GEHAALD! Onze eerste mijlpaal deze maand. En wat voor één. Zoals Frans gister al beloofde hebben we er iets tegenover gezet. Deze maand staat tenslotte in het teken van “the more you move, the more we give”. Daarom gaan Frans en ik op woensdag 18 december iets teruggeven. Niet direct aan jou, maar wel op een andere manier. We gaan namelijk een zorginstelling van kerstversiering voorzien. Wij een mooie kerst, zij een mooie kerst, toch? En we zouden het super leuk vinden als jij met ons mee doet! Op de site van Amsterdam Cares kun je een dag uitkiezen die jou goed uitkomt. En je kunt natuurlijk ook gewoon ons komen helpen. 

Je hebt haar misschien al wel eens hier voorbij zien komen, mevrouw Bangs and a Bun a.k.a. miss Spikes and Heels a.k.a. Muireann Carey-Campbell. Wij zijn al tijden fan. Ze is Engels, ze is fanatiek hardloopster, supersportief en stiekem (of eigenlijk niet stiekem) een feminist. En ze is de inspiratie bron voor deze #whywait maand. Iedere december introduceert zij een gelijksoortige actie en vorig jaar deden wij voor het eerst met haar mee.

Miss Carey-Campbell schrijft over van alles, maar wij volgen haar vooral om haar sportieve teksten. En nu is ze niet meer alleen te lezen, maar ook te zien. Via haar eigen YouTube channel gooit ze af en toe video’s online met alle informatie die je als ‘badass fitnesschick’ nodig hebt. Hier haar laatste video.

Kende je haar al?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent