2 Live | A little insight in our week

Lieve lezer,

Vanaf vandaag gaan we iedere week ook weer even een kleine peak in ons leven geven. Ik bedoel, je weet dat we hardlopen, dat we dat leuk vinden en dat we erover schrijven, maar misschien is het ook leuk om ons iets beter te leren kennen 🙂 Het is een test dus mocht je het echt vreselijk vinden, please let us know!

Deze week was bovengemiddeld druk. We zijn nog altijd bezig met het verbeteren van de site. In januari staat er een new and improved GL2R op je te wachten (ons eerste goede voornemen)!! De week bestond daarom vooral uit afspraken, brainstorms, slapeloze nachten en enorme geluksgevoelens (omdat alles zo mooi wordt!)

De Girls Love 2 Run Roadshow continues! 

Natuurlijk moest er ook gelopen worden. Het einde van december nadert en de 70K is nog steeds niet gehaald. Ik had gedacht dat ik dat wel even zou doen, maar aangezien december op dit moment drukker is dan ik had gepland schiet rennen er bij in. Ik moet nog 20K en dat is natuurlijk echt wel te doen, maar stiekem had ik bedacht dat 70K eigenlijk niet genoeg is en ik voor 100 moest gaan. ($%^& waarom schrijf ik dit nou op!! Nu is 70K halen niet eens meer genoeg!)

Early morning runs zijn de enige oplossing

Verder waren er ook een heleboel leuke dingen. We aten een pre-christmas diner, om alvast te oefenen. Ik heb vanaf deze week een eigen kantoor in Amsterdam en dat vierden we met een wijntje (oké 3). Francien bezocht een Nike feest en ik bezocht diezelfde avond Najib Amhali in het Ziggodome (zo goed!!). Ennn we deden interviews. Voor het februari nummer van Runner’s World, inclusief een fantastische fotoshoot door Barbara … En één voor Emerce, over onze visie op de wondere wereld van online. EN WE WONNEN DANKZIJ JOU EEN TRIP NAAR BERLIJN! Waar we je eeuwig dankbaar voor zijn!

The new office

Francien loves 2 party

Al met al een goede week waar we moe van werden, maar toch ook heel veel energie van krijgen. En volgende week wordt alleen maar beter. Kerst, dus lekker eten en gezelligheid en vervolgens vertrek ik naar Dubai en Francien naar Parijs. Verwacht dus veel foto’s en runs in de zon/langs de Seine!

Hoe was jouw week? Hoe staat het met de 70K?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there:)

Recent