#3 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 4 oktober (Dierendag) is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 57.

Vandaag word ik met een glimlach wakker. Ik denk terug aan de dag ervoor. De dag waarop ik Fieke weer zag. Een prachtcadeau van haar ontving in de vorm van een mooie groene lange jas. Na een fijn ontbijt reisden we samen af naar Utrecht. Waar we van telefoon wisselde. Ik ben ein-de-lijk weer in de lucht. Dankjewel Fieke.

In de middag had ik een dirty thirty party van een goede vriendin. Samen met mijn vriendinnetjes bezochten we een te gekke escape room in Stadion Galgenwaard. Bij voorbaat dacht ik dat het niets voor mij zou zijn, maar ik vond het fantastisch. We hadden 60 minuten de tijd om erachter te komen wie de ontvoerder van Misses Elise Nogiets was. Aan de hand van raadsels dienden we het mysterie op te lossen. Compleet met secret rooms. Ik vond het te gek, omdat iedere deelneemster een bepaalde rol aannam. Waarbij ieders talent volledig tot haar recht kwam. Ik was degene die om aanwijzingen vroeg en ongewone zaken opviel. Anderen waren bijvoorbeeld weer beter in het ontcijferen van raadsels. Al met al een te gekke activiteit die ik een ieder kan aanraden. Helaas kwamen we één seconde tekort. Waardoor we het mysterie niet oplosten. Gezegd moet worden dat het onze eerste keer was en dat we gelijk de moeilijkste kamer in het gebouw voorgeschoteld kregen. Ik ga dit dus echt vaker doen in de toekomst.

In de namiddag streken we neer op diverse terrasjes om heerlijk bij te kletsen. De spa rood en wijn vloeiden rijkelijk. In de avond aten we bij een heel fijn Thai’s restaurantje, waarvan ik de naam al lang en breed vergeten ben. Maar dat het een succesvol restaurant was bleek wel aan de overvolle tafels en wachtrij. Gelukkig waren wij aan de vroege kant. Na een hot soup, was ik beste vrienden met de toilet. Altijd fijn zo’n moment van bezinning.

Na afscheid genomen te hebben van mijn vriendinnetjes liep ik nog even bij fotografe Joyce naar binnen voor een fotografie sessie. Het resultaat ervan zie je deze week terug op het blog.

Francien, leuk dat je ons vertelt over je dag, maar ga je nog hardlopen of hoe zit dat? Nee! Ik kan maar met een ding tegelijk bezig zijn. En dit weekend ligt de focus op mijn boek. Ik tikte wederom 3.000 woorden en dien er voor middernacht nog 6.000 van te maken. So forgive me. Morgen ga ik wel weer hoor!

Hoe was jouw weekend?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent