#7 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar de Carpool Karaoke gezongen door de Team USA zwemafvaardiging , Deze zwemmers zingen zich een weg naar Rio en het is hilarisch!

[YouTube]

ledecky-1.vadapt.664.high.1

ledecky2.vadapt.664.high.1

2. #GOTD: game of the day is women’s 4×200 meter relay vrije slag
Gisteren pakte team USA op miraculeuze wijze de winst op de 4×200 meter vrije slag. Met dank aan Katie Ledecky. Die de laatste baan voltrok namens datzelfde team. Ze lag, zo getuige ook de bovenstaande foto, ver achter op Australië. een lichaamslengte achter op de nummer 1. En toch was zij degene die als eerste de kant aantikt (getuige ook foto 2).

[FOX Sports]

GettyImages-587851874.vadapt.980.high.1

3. #AOTD: atlete of the day is Team USA zwemster Katie Ledecky
Katie Ledecky heeft inmiddels drie Olympische medailles in de pocket, maar wil er naar huis met vijf! Ze laat (helaas) Ranomi Kromowidjojo ver achter zich, maar ze doet het wel in stijl. Dus houdt Katie Ledecky de komende dagen vooral in de gaten.

[FOX Sports]

IMG_5315

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door Susan Kuijken
Zoals je weet schrijft Susan Kuijken regelmatig voor Girls Love 2 Run over haar weg naar Rio. Na een jaar als non te hebben geleefd, met maar 3 echte rustdagen is het morgen haar beurt. Om 16:10 uur (Nederlandse tijd) staat ze aan de start. Dit is de race van haar leven. Ze kan wel een beetje aanmoediging gebruiken. Volg haar daarom vooral op Instagram en wens haar, net als wij, succes! 

[@susankuijken]

Heather-Bansley-Women-Beach-Volleyball-Canada

Serena-Williams-Women-Tennis-USA

Doaa-Elghobashy-Women-Beach-Volleyball-Egypt

Isabelle-Forrer-Women-Beach-Volleyball-Switzerland

Marleen-Van-Iersel-Women-Beach-Volleyball-Netherlands

Taliqua-Clancy-Women-Beach-Volleyball-Australia

Screen Shot 2016-08-11 at 2.32.45 PM

5. #TOTD: trend of the day gaat naar de nagelart van de vele olympiërs 
Wat doe je als je eigenlijk niets anders mag doen dan eten, slapen, trainen en rusten? Dan ga je je nagels lakken. En hoe? Zie bovenstaand de vele verschillende nagelversieringen. Wij zijn natuurlijk fan van Susan’s nagels.

[Popsugar]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent