Bikini Bootcamp Plan Part 2!

Speciaal voor jullie part 2 van het Bikini Bootcamp Plan! Zijn jullie er klaar voor? Vandaag geven we je verschillende food options die je kunt toepassen. Over twee dagen komt ook part 3 online! Ja dat is inderdaad anders dan beloofd, maar wegens tijdsgebrek moesten we de post helaas in 3 stukken snijden. We hope you don’t mind..

Breakfast options
– Een volkoren boterham met een gekookt ei en een stukje fruit in de vorm van een halve grapefruit
– Bananen smoothie met amandelen! Snij 1 banaan in partjes en gooi deze in de blender, voeg daarbij een paar ijsblokjes, 1 eetlepel amandelen, een handjevol blauwe bessen of frambozen en een half kopje melk (ik prefereer amandelmelk, verkrijgbaar via het internet of bij een biologische supermarkt). Hit the powerbutton and your good to go
– Een kommetje magere yoghurt met stukjes banaan, een handje frambozen of blauwe bessen
– Een volkoren (toastend) boterham met een gekookt ei, gebruik alleen het eiwit, leg daarop een 4 stukjes avocado, om het af te maken gooi je er nog een klein beetje chili poeder of knoflookzout overheen.

Lunch & Dinner options
Een wrap gevuld met kip, mango, basilicum en mint
– Een kop biologisch pompoensoep (Unox heeft een hele lekkere variant) met een volkoren pistoletje
Een guilty free salad
– Een groene salade, bestaande uit een 1/2 avocado, een handjevol cherry tomaatjes, 1 komkommer in plakjes gesneden, een klein handje geschaafde amandelen, een paar druppeltjes olijfolie (of een andere lichte dressing) en vergeet de peper en zout niet
– En dan hebben we nog het lekkerste broodje ooit ! Ietsje minder gezond, maar soms mag je best even valsspelen

Healthy snack options
– Peer of appel met een stukje kaas
– Magere yogurt met granaatappelpitjes
– Hummus en rauwe knabbel groenten
– 1 Liga of Evergreen
– Partjes gesneden appel met pindakaas als dip

Lijkt het jullie wat? Ons loopt het water in ieder geval uit de mond! Heb je healthy foodie tips? laat het onze dan weten in de comments.

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent