Dit wordt het nieuws

Dit wordt het sportieve nieuws voor 2018.

In februari 2017 beginnen de Winterspelen zonder Francien Regelink. Die eerder al werd uitgeschakeld tijdens de skate off met de gebroeders Mulder. Of zij samen met Joyce acte de presents maakt in het publiek daar in Zuid-Korea blijft een vraagteken.

Waar Max Verstappen in maart 2018 een frisse start maakt in de Grand Prix krijgt hij te maken met een geheel nieuwe sensatie! Namelijk Joyce Bongers. Die al tien jaar aan de weg timmert namens de renstal van Chevrolet. Aan haar de taak in 2018 niet alleen Louis Hamilton achter zich te laten, maar ook Max het nakijken te geven.

In april komt er een langverwachte product range naar Nederland die elke sportieve girl MOET hebben. Girls Love 2 Run brengt je tzt op de hoogte!

De NN Rotterdam Marathon eveneens in april laat Francien ook dit jaar weer op haar beloop. Wie weet staat ze ooit nog aan de start van deze fameuze race.

Het WK Voetbal in juni / juli slaan we over. Net als de heren die zich er niet voor wisten te kwalificeren.

In augustus is het tijd voor voor de Nederlandse atletiek equipe om titels te prolongeren tijdens het EK Atletiek in Berlijn en dat is fijn.

In september komt ook de Dam tot Damloop in beeld. Een race die nooit gaat vervelen met dank aan de uitzinnige menigte langs de kant van het parcours!

Als wonderen de wereld nog niet uit zijn dan is de Chicago Marathon best een puik plan voor een trip. Niet waar?

Of ga je toch liever naar New York om aldaar 42 kilometer te ploeteren?

Het jaar wordt afgesloten in Tilburg waar op 9 december het Europees Kampioenschap Veldlopen zich voltrekt!

2018 wordt zoals je leest dus een prachtig sportief jaar!

__________

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Recent