Don’t stop. Push harder. Keep Going.

Hoe staat het met jouw voorbereidingen op het komende hardloopseizoen? Loop je op schema, of loop je letterlijk achter op je schema? Ikzelf loop achter. De Damloop is al over drie maanden en nog steeds loop ik kippeneindjes. Ik heb gewoon geen zin om verder dan tien kilometer te lopen. De laatste tijd heb ik het naar zeven kilometer zelfs al wel gezien. Geen tijd, geen puf. Kortom allemaal smoesjes.

De korte afstanden die ik nu loop houden me voornamelijk in vormen (lees: bikini-proof). Qua conditie doet het niet heel veel voor me. Ik wil juist weer langere afstanden gaan lopen. Daarom ga ik vanaf één augustus loopavonden inplannen. Om langere afstanden te lopen moet ik meer tijd vrijmaken. De runs moeten niet meer tussen de bedrijven en afspraken door. De runs worden voor de komende maand ingepland. Dat doe ik ook als ik met vriendinnetjes afspreek, daar maak ik letterlijk tijd voor vrij in mijn agenda. Dus waarom doe ik dat met hardlopen dan ook niet?

Plan jij je (lange) runs van te voren, of ga je gewoon als je zin en tijd hebt? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter


Recent