Foodie: A Peachy Salad

Allereerst mijn welgemeende excuses voor het ontbreken van een blogpost. De verhuizing en het ontbreken van een internet connectie gooiden roet in het eten. Maar ik ben eindelijk weer connected! Een leven zonder internet is ook best lastig. Over tot de orde van de dag. Toen ik DIT plaatje zag moest ik deze salade direct maken. De foto vormde mijn boodschappenlijstje.

Het plaatje liet helaas niet zien welke dressing gebruikt is. Daarom moest ik er een klein beetje mijn eigen draai aan geven. Ook het groene product ontbreekt in mijn versie (die ben ik dus vergeten te halen).

INGREDIËNTEN (voor 2 personen)
2 Perziken (vers of voorgesneden)
Honing geitenkaasje
1 Rode ui
Doosje cherry tomaatjes
1 Rode paprika
Mosterddressing

INSTRUCTIES
Snij de groenten en de perziken in partjes en meng alles door elkaar. Besprenkel met een dressing naar keuze, ik heb gebruik gemaakt van een honingmosterd dressing vanwege de zoete smaak. Voeg er nog wat peper aan toe en je bent klaar. Gemakkelijke salade hé?

Lijkt het je wat of heb je nog een goede variatie of een andersoortig recept? Please leave a note below…

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent