Game on World

Amsterdam, de stad van GirlsLove2Run. We lopen door het vondelpark, het Amsterdamse Bos, langs de Amstel en de bosbaan. Maar we houden ook gewoon van city-running. Dwars door de  stad, stiekem door rood rennen, over stoepen, langs terrassen en door winkelstraten. Geen betere manier om een stad te proeven en ervaren, dan op je runningshoes.

-ADD- Nike maakt rennen door Amsterdam zo mogelijk nog leuker. The city becomes your playground. Door de hele stad zijn 20 checkpoints verspreid. Het is de bedoeling dat je langs zoveel mogelijk checkpoints hardloopt. Om te ‘bewijzen’ welke checkpoints je hebt aangedaan deel je jouw foto’s en/of Nike+ runs via Facebook, Twitter. De 20 runners die de meeste checkpoints hebben aangedaan of die een checkpoint het vaakst, of meest creatief hebben geclaimd worden op ‘hun’ checkpoint met een levensgrote foto geëerd.

Natuurlijk zijn Francien en ik aan het claimen geweest. We hebben, als ware vandalen, met stoepkrijt overal GirlsLove2Run gekalkt , Chinese toeristen in ons spel gesleurd en spelende kinderen als model gebruikt. Als we nu geen GirlsLove2Run checkpoint krijgen dan weet ik het ook niet meer;) Zie hieronder het resultaat van ons #RunMokum avontuur.

Who’s in? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter<

Recent