Gameplan

Ben je gisteravond ook binnen blijven zitten? Ik dus wel! Mijn afspraak werd last minute gecanceld alsof deze persoon wist wat ik dacht. Door het weer had ik totaal geen zin om naar buiten te gaan. Zelfs boodschappen doen was teveel gevraagd. Uit een onverwachtse hoek werd ik beloond met sushi! Alsof ook deze persoon wist wat ik dacht. Eerder op de dag stond ik al tevergeefs met mijn pinpas in de aanslag om sushi te halen. Helaas liet mijn pinpas dit niet toe… GEEN SALDO. En tot overmaat van ramp deed de Rabobank internet bankieren app het ook niet… Dag sushi dacht ik toen nog! Achteraf gezien vindt mijn spaarrekening dit wel heel fijn.

Toch moet ik samen met Fieke de komende drie weken aan de bak! Ook als het regent, ook als het hagelt en ook als het heeeeeeeeel hard waait. Hoe ga ik dit overleven? Regen vind ik niet erg, maar in combinatie met harde wind vind ik het ver-schrik-ke-lijk. All I need (en Fieke dus ook) is een gameplan! Ziek worden is geen optie en stilzitten al helemaal niet.

Gameplan:

  1. Vitamientjes, vitamientjes en nog eens vitamientjes als ik de dames van SALU mag geloven en die geloof ik. Jij ook? Albert Hein here I come! Dag, verse appelsap met heel veel suiker. Hallo, verse sinaasappel met heel veel natuurlijke suikers. Misschien moet ik toch een citruspers aanschaffen?? Dat scheelt misschien wat geld… Kan ik dat weer mooi uitgeven in San Francien.
  2. Hoog op mijn to-do list ‘heuvels zoeken in Amsterdam’ als voorbereiding op de Nike Women’s Half Marathon. Weet iemand een steile heuvel, hoge trap of zelfs een berg te vinden in Amsterdam? Please leave a comment below this blogpost.
  3. Ik geef me over! Het is herfst. DAG ZOMER IK GA JE MISSEN! Dit betekent ook dat mijn kast(en) anders wordt ingedeeld. Dag sportshortjes en sporthemdjes. Welkom lange tights en lange mouwen! Wat er nog mist in mijn kast? Een soort van hardloopjack dat bestand is tegen de regen en wind…
  4. Slapen, wat is dat? Komt dat voor in mijn woordenboek? Ja dat komt zeker voor. Ik ben zoals ik mezelf graag noem een echte ‘powernapper’. Korte slaapjes afgewisseld met uren wakker zijn and I like it! Een goede balans vinden tussen gezond eten en slapen is onderweg. ‘Bijna raak, oftewel helemaal mis!’ zoals Eddy Zoey ooit zong. Nee grapje I’m getting there. Rust is net zo belangrijk als goed trainen.
  5. Alcohol. Dat drink ik eigenlijk niet heel veel, maar nu helemaal niet meer. En als je iets niet mag dan wil je het in één keer nog veel liever! Afgelopen weekend nog, ik was met mijn vriendinnetjes in de stad. Een wijntje was er goed ingegaan. Jammer, maar helaas no alcohol for me. Alcohol breekt eigenlijk alles af waar ik juist zo hard voor train (if I may believe the coach), spieren.
  6. Hardlopen alleen is niet genoeg. Als ik een berg op wil komen heb ik buikspieren nodig. Daarom start ik maar weer met de Tracy Anderson Mat Routine. Ik was haar even kwijt, ook personal video coaches kun je kwijtraken. Een zoektocht op mijn laptop deed wonderen en ze kwam warempel weer boven drijven.

Hoe bereiden jullie je voor op de herfst? Kies je voor je gebruikelijk work-out of pas je em’ aan? 

?

 Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent