Get the running started

Hoe start je nou met hardlopen? Je moet natuurlijk ergens beginnen en gemotiveerd blijven om het vol te houden. Evy Gruyaert, de Belgische (radio) presentatrice, is de stem achter het programma Start to run. Dit programma zorgt ervoor dat je van een conditie van niks binnen 27 lessen 5 KM kunt lopen. Het is een MP3 met muziek en dus met de begeleiding van Evy. Zij vertelt je precies wat je moet doen, wanneer je moet hardlopen en wanneer je tussendoor mag lopen. De MP3 bevat naast de aanmoedigingen van Evy ook muziek voor het juiste tempo. Om het te downloaden moet je even goed googlen, maar het is te vinden.

Belgische aanmoedigingen als “Ik ben fier op jou”, maken het lopen leuk en het programma is goed te doen. Hieronder zie je het schema waar je je aan moet houden. Er moet altijd 1 dag tussen elke loop zitten en iedere week is gebaseerd op 3x lopen.

Als je het ‘start to run’ programma hebt volbracht is er ook een vervolg om je naar de 10 KM te helpen. Dus no excuses anymore, start to run;) Succes!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent