Goede vraag

Iemand stelde me gisteren de vraag ‘Francien met wie wil je nog altijd een keertje hardlopen?’ ‘Goede vraag, Francien.’ Was mijn antwoord. Gisteren had ik daar geen antwoord op. Vandaag wel. Meerdere antwoorden zelfs.

R. Kelly
Toen ik gisteren de International R. Kelly Day voorbij zag komen op Facebook, wist ik het. Het zou legendarisch zijn om met die man een rondje door het Vondelpark te kachelen. ‘Yo F. Regelink.’ ‘What up Kells?’ ‘Wanna introduce you to this girl. Think I really dig this girl. Yeah… Man she’s so smart. Straight up dog. She stands about 5’4″, Coca Cola, red bone. Damn. She runs the party. Flyest running kicks. Plus she’s making pesos. Gotta crib in Newcastle. And I call her Fieke.’ Ik zou dus gewoon de gehele 3.2 kilometer straight up lyrics met hem kunnen spitten. ‘Kells, if you’re in Amsterdam you know where to find me, right?

Zomergifjes2014_Tim_den_Besten2

Tim den Besten
Ergens in december schreef ik hem al een open brief. (Echter haalde ik deze er na tien minuten toch weer af.) Net als ik schrijft hij graag brieven. Net als ik, doet hij dat over random dingen. Waar jij hem van kent? Hij is de man achter de geniale column over quinoa kutten. Hij schreef gisteren overigens een nog mooiere brief. Ik wil ZO graag met hem een rondje Vondelpark doen. Dan hoef ik namelijk niets te zeggen. Ik luister volgens velen misschien niet altijd (ik luister wel hoor, ik kom er echter pas een uur later op terug) even goed, maar naar deze man luister ik maar al te graag.

def-rhymz-1970

Def Rhymz
WTF? Dat is inderdaad de man achter het geniale nummer Schudden. Waarom ik met hem wil hardlopen? Ik wil hem graag bedanken voor deze fantastische hit. Ik wil er zelfs een ereronde op lopen in het Vondelpark.

geraldine-kemper-was-gewoon-verliefd

Geraldine Kemper
Ja die ene van BNN. Bij haar televisie debuut Sterretje Gezocht (de show die ze overigens won en haar een baan opleverde bij de publieke omroep) was ik direct fan. Mooi, slim én getalenteerd. Ik weet niet of ze aan hardlopen doet, maar stiekem hoop ik er wel op.

John Doe / Jane Doe
Aan jou om partner nummer vijf voor mij te bedenken. Met wie zou ik, Francien dus, nog meer moeten hardlopen door het Vondelpark?

PH: VPRO.nl, wbez.be, WTF.nl, Nu.nl,

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent