I’m in Miami B*tch! (Quote by: Will Smith)

Waarschijnlijk ben ik één van de weinigen die NU op vakantie is/gaat. De meesten gaan (pas) over 2 of 3 maanden. Heel begrijpelijk. Maar ik ga NU. As we speak raak ik met mijn voeten het zand aan van Miami Beach! Don’t be jealous! Jullie mogen zoals ik al zei over 2 of 3 maanden en dan heb ik het nakijken.

Wat ik ga doen in Miami? Mijn lieftallige broer bezoeken die zo vriendelijk was om mij uit te nodigen. Ik dacht ach ja waarom ook niet, een gratis verblijf is natuurlijk altijd mooi meegenomen en de high lights heb ik al gezien (4 jaar geleden heb ik samen met Fieke ook al een bezoekje gebracht aan dit prachtige deel van de U.S.A.). Dus wat rest mij anders te doen dan, hardlopen, zonnen en heel veel winkelen??? Ja niets dus! Hier zie je ons overigens op archiefbeeld…

Het enige struikelblok is dat ik alles (deels) alleen mag doen, want mijn broer moet overdag gewoon werken. Ik ben namelijk niet zo goed met de weg, daarin heb ik mij al meer dan eens bewezen. In Sydney raakte ik volledig de weg kwijt tijdens een run, daar sta je dan een uur later in een donker park vol met zwervers. Niet dat dat erg is, maar eng was het wel. Ik maak natuurlijk heel snel vrienden, ook met zwervers. En voor een paar Australische Dollars willen ze je best de weg wijzen.. Amsterdam waar ik bijzonder vaak dezelfde route ren, wat bij mij absoluut geen garantie is, is zelfs moeilijk. Zo raakte ik laatst 3 keer de weg kwijt. Waar is mijn FiekFiek (lees: TomTom) als ik haar nodig heb? Maar mijn mooiste verdwaal avontuur heeft zich afgespeeld in Kreta (ja, we zijn allemaal jong geweest), waar ik na een mooi bezoekje aan een lokale discotheek de weg volledig kwijt raakte op een rechte weg. Ja dat is knap hé? Maar waar ó waar zat dat hotel ook alweer aan deze kaarsrechte weg. 3 Uur later werd ik van de weg afgeplukt door een bewaker die mij al meer dan eens had zien langslopen, gelukkig kon hij mij vertellen dat ik mij op slechts 9 meter afstand van mijn hotel bevond. Maar ach je kunt ook niet alles zien en weten. Hoezo blond?

Om jullie alvast een idee te geven van wat ik daar allemaal ga doen…

Maar het bovengenoemde terzijde genomen, de komende tijd ga ik jullie lastig vallen met al mijn activiteiten, dus maak je borst maar nat. Want ik fotografeer zo’n beetje alles wat los en vast zit. Te beginnen met al mijn (future) aankopen. Mijn uitstapje naar de Bahama’s kan natuurlijk ook niet onbelicht blijven. Miami beschikt over een hele lange houten balustrade die me langs heel Miami Beach voert, menig celeb wordt hier al rennend gespot.. Natuurlijk doe ik daar als (NIET) Bekende Nederlander ook aan mee. Vergeet mijn broer niet, we zijn allebei niet echt heel serieus, dus ik verwacht dat daar ook nog wel een mooi (film)project uit voort komt. Jullie gaan het allemaal zien!

Vanuit het totaal NIET zonnige Miami wens ik jullie alvast een heel mooi weekend toe!

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent