In the mix: Part 1

Een groot deel van onze kast bestaat uit sportkleding. We lopen veel, willen er dan ook goed uitzien en dus hebben we niet alleen veel maar ook best vette kleding. Toen dachten we, misschien kunnen we onze sportkleding wel combineren met onze dagelijkse outfits. Dat resulteert in 5 looks, met allemaal een sportieve twist. Vandaag laten we de outfits van Fieke zien. Morgen volgt Francien met haar mixje.

Wat je ziet? 5 outfits waarin een sportief detail verwerkt zit. Niet altijd even duidelijk, maar wel altijd aanwezig. Als je ons blog al even volgt zie je ongetwijfeld ook stukken terug waar we al in gerend hebben:

Festival: Bandje om, sneakers aan en ready to go.
Diner: Uiteten met de BF of vriendinnen. Dit broekpak van Zara is eigenlijk altijd goed en met de Nike’s eronder is het weer is wat anders dan met sky high heels.
Picknick: Als de zon schijnt is dit de ideale outfit. Shorts, sportief Nike shirt en zomerse accessoires.
? Business: Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. De taille rok is heel zakelijk en de hoge hakken maken het nog extra chique. Dus de croptop zorgt voor het nodige downdressing.
Night out: Als ik op stap ga hou ik van kleur in mijn outfits, en gecombineerd met zwart is het, wat mij betreft, af. Herken je de NSW tights?

Ooit over nagedacht hoe leuk je sportkleding eigenlijk is en hoe zonde het is dat je het alleen met sporten draagt? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent