Knappe Annemerel

Knappe Annemerel

Afgelopen week was angstaanjagend stil aan jouw kant. Zou het dan toch zo zijn dat u ergens tegenaan bent gelopen? Volgens mij (en Snapchat) was jij namelijk in het gebied waar je wel eens tegen hem aan zou kunnen lopen. Of ben je gewoon nog heel erg druk met het maken van een keuze uit de delegatie die ik je vorige week heb gestuurd?

Anyway, terug naar mij. Na alle zelf-analyses van afgelopen weken ben ik tot de conclusie gekomen dat er voor mij nog maar een ding op zit. Om hem aan de haak te slaan, moet hij mij zien staan. En aangezien dat dat met mijn huidige looks nog niet is gelukt, moet er dus duidelijk iets veranderen.

Ik heb mezelf even kritisch in de spiegel bekeken en ik ben begonnen bij ‘the obvious’: mijn borsten. Ik denk dat ik met een behoorlijk stel meloenen echt wel zal opvallen. Maar naast dat het mij onhandig en veel te duur lijkt, krijg ik tijdens het trainen voor een marathon al een natuurlijke booblift. Compleet met schuurplekken en wondjes.

Over naar plan B: mijn haar. Daarmee zit ik eigenlijk al gebakken, want zo heb ik van Marilyn Monroe geleerd: Gentlemen prefer blondes. Maar waarom vallen ze dan niet in bosjes voor mij op de grond (ze gaan bij nader inzien misschien toch voor de brunette of redhead? Moet ik dan toch van haarkleur veranderen? Val ik dan meer op in het Vondelpark? Lipjes getuit, tietjes vooruit (nog steeds mijn eigen tietjes, wel mooi in vorm dankzij de sport BH). Ik voel het, dit gaat mijn redding worden.

Nu moet ik nog maar één probleem tackelen: mijn A D H D. Ik hoor via via dat mijn Alle Dagen Heel Druk gedrag mij zo leuk maakt, maar dat het op de lange termijn af en toe gruwelijk irritant kan zijn. True: ik zit en sta inderdaad nooit stil, maar dat is nou eenmaal wie ik ben. Dat is niet op te lossen met rosé lokken, neptieten, een dosis Ritalin of een of ander dieet.

Laten we even realistisch zijn. Als jongens mij alleen leuk vinden als ik als een mak schaap op de bank zit, dan kunnen ze allemaal de pot op. Liever alleen en gelukkig zoals ik ben, dan samen met iemand bij wie ik niet kan zijn wie ik ben. En dat, knappe Annemerel, is ook precies wat ik jou wil meegeven.

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Je komt er niet onderuit: heb je nou al iemand gevonden?

Recent