Knappe Annemerel,

Knappe Annemerel,

Weet je wat ik me al heel lang afvraag? Waarom jij en ik nog (steeds) niet tegen Mr. Right zijn aangelopen. Let’s face it: we maken verreweg de meeste kilometers (2.600KM en 4.000KM) van iedereen! Je zou dan toch denken dat onze slagingskans 103% moet zijn?

Annemerel, weet je wat ik zoek in een vent? Hij moet uiteraard sportief zijn. Het zou fijn zijn als hij in ieder geval vijf kilometer naast me kan hijgen en dan heb ik het niet over de slaapkamer workout. Mr. #NOCARDIO is dan ook een dikke #NONO. Daarnaast ben ik ook niet vies van een goed stel hersenen, ik wil wel wat van hem kunnen leren (en hij natuurlijk van mij). And last but not least: het zou fijn zijn als Mr. Right verstand heeft van de belastingaangifte, het verwisselen van lampen, verzekeringen, verstopte plees én rekeningen (op tijd) betalen. Dan hoef ik die shizzle namelijk niet meer te doen.

Laten we even realistisch zijn: wat zou er gebeuren als ik tegen hem aanloop? Wat zou ik tegen hem zeggen? Hoe krijg ik zijn aandacht? Mijn boobies flashen? Nouja, uit ervaring weet ik eigenlijk ook wel dat dat niet werkt.

Don’t get me wrong, ik vermaak me prima als single, maar bezet ben ik toch net even ietsjes gelukkiger. Je hoort het al: ik kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van Mr. Right. Daarom stel ik voor dat we samen rondjes gaan lopen door het Vondelpark. Daar lopen namelijk genoeg potentiele kandidaten voor zover ik het kan zien (ik ben overigens blind zonder bril). Als jij mij laat weten hoe jouw Mr. Right er uit ziet, dan kan ik alvast wat vooronderzoek doen.

Zet 14 februari in je agenda, dan kunnen we alvast mijn voorselectie gaan bekijken in het Vondelpark en alle ‘zielige’ mannen die geen date hebben bijstaan in deze moeilijke tijden.

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

Recent