Let me introduce myself…

Hi! Ik ben Manon, woon met mijn liefde (plus hond & 2 katten) in Amsterdam en ben hardloop fan pur sang. Dat is wel eens anders geweest….

Een paar jaar geleden deed mijn beste vriendinnetje haar uiterste best om me te overtuigen hoe fantastisch hardlopen is. Maar ik was er heilig van overtuigd: dat is iets wat ik absoluut NOOIT, maar dan ook nooit ga doen! Onbegrijpelijk vond ik het, dat mensen daar plezier aan konden beleven. Maar niks is zo veranderlijk als een mens….

Inmiddels ben ik al ruim 2 jaar fanatiek aan het rennen en kan ik niet meer zonder! Het gevoel van ultieme vrijheid, sporten wanneer het mij uitkomt, buiten zijn, m’n favoriete muziek aan, hoofd helemaal leeg en ga zo maar door. Puur genieten!

Naast hardlopen doe ik veel aan krachttraining en heb ik een passie voor gezonde voeding. Immers, niks voelt zo lekker als een fit lijf. Doordat ik een jaar lang 3x in de week onder begeleiding van een personal trainer heb gesport heb ik veel opgestoken over hoe je goed en verantwoord je lichaam kunt trainen.

Mijn hardloopschoenen en ik zijn beste vrienden, ze gaan overal mee naar toe. Want naast een girl-who-loves-2-run ben ik ook een girl-who-loves-2-travel.

Ontzettend leuk dat ik vanaf nu op GirlsLove2Run regelmatig alle ins en outs over hardlopen, krachttraining en een gezonde lifestyle met jullie mag delen.

?

Manon

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

* any day that I am too busy to run is a day that I am too busy *

Recent