Manon: Run Around The World

I’m sooo excited! Mijn eerste officiële run in het buitenland staat in de planning. Samen met Fieke & Francien sta ik, zondag 3 maart 2013, aan de start van de Semi de Paris. Ik kan nu al bijna niet wachten, dwars door Parijs 21,1 km hardlopen! En natuurlijk zorgen we dat er ook nog genoeg tijd is om te shoppen en een paar wijntjes te drinken.

Een halve marathon in het vooruitzicht is een goeie drive om ook tijdens de winter door te gaan met trainen. Ik kan mezelf er nu niet meer makkelijk vanaf maken met snel een paar kilometer rennen. Het is te koud buiten, het regent of ik ben zo moe zijn vanaf nu geen excuses meer. Nee! Gewoon doorgaan met trainen, zoals ik dat de afgelopen periode gedaan heb. Niks geen gezeur, maar #RunTheElements

Zoals ik al eerder heb verteld gaan mijn schoenen altijd mee op m’n tripjes. En ineens vroeg ik me af: waar op onze aardbol heb ik eigenlijk m’n sportschoenafdruk al achtergelaten?

Best indrukwekkend, als zeg ik het zelf, maar ik ben natuurlijk nog lang niet klaar. Als ik ergens graag mijn zuur verdiende centjes aan spendeer is het wel aan reizen. En er staan nog heel wat landen op m’n verlanglijstje.

Maar goed, first things first. Met La France in de planning is het misschien een goed idee om de komende tijd ook m’n Frans een beetje op te halen. Ik ben er nooit een ster in geweest en veel verder dan het hele corny “voulez vous coucher avec moi” kom ik niet:)

In welke landen staan jouw sportschoenafdrukken al? 

?

Manon

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Volgen jullie Manon al op Twitter?

Recent