NYC Marathon: Not accepted

Toen ik vanmorgen wakker werd, was het eerste wat ik deed mijn mail checken. Gister had ik al de hele dag op refresh geklikt, maar dat had tot dusver geen resultaat opgeleverd. Vandaag een nieuwe kans dacht ik. Maar weer geen mail. Toen ben ik maar eens naar de site van NYCM gegaan om in te loggen. En ja hoor, onder het knopje “Race status” stond het verlossende woord. Helaas niet wat ik had verwacht: NOT ACCEPTED.¬†Wat ik voelde? Stiekem was ik best teleurgesteld. Ik had in mijn hoofd die hele marathon al 10 keer gelopen. Ik had mezelf in de stemming gebracht door mijn eigen blogposts, ik was al op zoek gegaan naar hotels… Het heeft niet mogen baten.

Toen werd ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar Francien. Zou zij wel zijn ingeloot? Ik belde Francien, die eigenlijk niet wilde kijken, want dan zou de rest van haar dag verpest zijn. Dat ging ik natuurlijk niet pikken, ik moest weten of zij door was of niet. Al was het alleen maar omdat ik er een blogpost aan ging wijden vandaag;) Dus ook Francien logde in en helaas stond daar dezelfde deprimerende boodschap: NOT ACCEPTED.

Wat nu? We hadden hier toch wel behoorlijk naar toegeleefd en volgend jaar duurt nog zoooo lang, maar er zit niks anders op ben ik bang. Of we moeten opzoek gaan naar een marathon dichter bij huis, maar om dat te kunnen doen heb ik denk ik nog een paar dagen nodig. Ik weet namelijk niet of er iets kan tippen aan New York, maar wie weet denk ik daar over 3 dagen wel totaal anders over!

Zoals je kunt lezen, de teleurstelling is best groot. Toch zie ik nu al een paar (kleine!) voordelen. Ik hoef, als ik in augustus naar Thailand ga, me niet helemaal suf te trainen. Ik bespaar flink. Ennnnn… Nou dat was het wel zo’n beetje;) Morgen zijn we weer bij jullie terug, met hopelijk een iets vrolijkere boodschap!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent