Our essentials (2)

San Fran tips: Gister kregen we een super goede tip. Op YouTube staan een aantal filmpjes, waarin tips worden gegeven over hoe je het beste de San Francisco Marathon kunt lopen. Hoe begin je de race, hoe ga je om met de heuvels, met het strand (en de wind), en hoe bouw je de race goed op. Super handig!

New shoes: Ik liep altijd het liefst op mijn Nike Free’s, maar die waren eigenlijk een beetje aan de kleine kant. Francien liep altijd op Vomero’s, maar na een keer de Nike Pegasus geprobeerd te hebben was ze om. Tijd voor nieuwe schoenen dus;) En aangezien de herfst begonnen is, is daar de Shield Pack. We hebben straks geen last van koude en natte tenen en ze zijn moohooi!

Motivational quotes: Als we online aan het zoeken zijn naar inspiratie voor de blog, komen we zoveel mooie quotes tegen! Tijdens het rennen komen ze af en toe in onze gedachte voorbij, zodat we net iets meer kunnen. Onderstaande geeft precies weer hoe ik me voel in voorbereiding op San Fran.

Music: Vorige week was Kanye nog ons favoriete nummer, deze week ren ik het hardst op dit nummer. Het gaat vooral om de tekst: “You can be the greatest, you can be the best, you can be the King Kong benging on your chest”. Hoe motiverend is dat?

Wat is voor jou essentieel tijdens, voor of na je run? Waar kun je niet zonder? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

P.S.P.S. Vergeet je niet aan te melden voor de GirlsLove2Run Nightrun! Klik hier.

Recent