Ow, op die fiets!

Iedereen die mij de afgelopen zes maanden kent en heeft gezien weet dat ik (naast hardlopen natuurlijk) niets liever doe dan fietsen door Amsterdam. Op mijn eigen VANMOOF. En iedereen die me complimenteert met mijn fiets vertel ik in geuren en kleuren waarom deze fiets zo geweldig is. Het is verreweg de meest gewilde fiets van Amsterdam. Het frame is betrouwbaar en oh zo herkenbaar. De ingebouwde Philips lamp, zorgt ervoor dat ik zelfs in het holst van de nacht schitter door het prachtige Amsterdam. Diezelfde fiets pak ik als ik in New York City ben. De VANMOOF’s staan daar bij de mooiste hotels geparkeerd. De perfecte manier om de Big Apple te verkennen.

Anyway dit keer speel ik niet voor Sinterklaas of Kerstvrouw, maar voor Oprah. Noem het ‘my favorite things’. En je weet hoe dat gaat. Ik mag een VANMOOF fiets aan jou cadeau doen. Bijna iedere dag schrijf ik met heel veel plezier een verhaal voor jou. Dit keer wil ik je vragen of je er eentje voor mij wilt schrijven, beginnend met ‘Dear Francien, ‘ De lengte en invulling van je verhaal mag je zelf invullen. Je verhaal mag je hier onderin de comments achterlaten. Trouwens heren, ook jullie zijn van harte welkom.

Kom maar door met jullie verhalen! Je hebt tot vrijdagavond (12 december) 00:00 uur.

?

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent