Ready. Set. Follow.

Ben je net als ons ook zo’n fan van Instagram? Wij halen er dagelijkse onze inspiratie en motivatie vandaan. Dat kunnen onze eigen bewegende of gezond etende vriendinnetjes zijn of hele coole modemeisjes. Daarnaast worden we ook geïnspireerd door atleten en crews. Kortom we LOVE Instagram.

Vandaag delen we onze mustfollow top-5.

Robin Arzon – @RobinNYC
Deze zeer getalenteerde powervrouw is journaliste, blogger, community manager, spreekster en fervent hardloopster. Als wij het goed hebben begrepen werkt ze momenteel ook aan haar eigen sportkledinglijn. We can’t wait. Enkele weken geleden volbracht ze vijf marathons in vijf dagen. Ze is onderdeel van de @NYBridgerunners en is onlangs haar eigen movement/crew gestart, genaamd @undo_ordanairy. Ze maakt te gekke foto’s en de teksten erbij zijn ook nog eens heel motiverend.

Victoria Azarenka  – @vichka35
Momenteel staat deze tennisster op nummer drie van de wereldranglijst. Haar Instagram pagina staat vol met gezonde meals, workouts en gave action pics. Als je nog niet into the healthy lifestyle was, dan ben je dat wel na het zien van haar foto’s.

Allyson Felix – @af85
Heb je even niet de motivatie om te lopen? Neem dan een kijkje op de pagina van Allyson Felix. Wedden dat je binnen drie seconden je hardloopschoenen aan hebt? Gegarandeerd succes.

Michelle Wie – @themichellewie
Dat golfen niet oubollig hoeft te zijn bewijst niet alleen Fieke 😉 maar ook golfster Michelle Wie. Deze cool chick deelt te gekke shots van haar leven als golfster en it-girl.

Stephanie Gilmore – @stephaniegilmore
Stephanie Gilmore is ultra hippe surf girl en daar zijn haar foto’s het bewijs van. Ze deelt haar favoriete beach shots en mag de supercoole surf collectie dragen van het merk Roxy.

Wie missen we nog in ons lijstje en moeten we volgens jou absoluut volgen?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent