Rock & Run

Heb je ook meegedaan aan Rock & Run? De Jordaan vormde het hardloopdecor in deze run. Het thema? Je raadt het al, Rock & Run. Helaas kon Fieke niet bij deze run aanwezig zijn, want ze zit natuurlijk in New York. Maar ik vond twee waardige vervangers, Ushi en Sjonnie.

Helaas vond ik zelf niet de tijd om een thema outfit bij elkaar te rapen (er zijn zoveel leuke dingen gebeurd deze week, dat tijdnood een understatement is, later meer hierover). De microfoon was mijn enige toevoeging. Als journaliste en assistente van Ushi voerde ik de nodige diepte-interviews met toeschouwers en deelnemers.

Onderweg werden we voorzien van de nodige muzikale hoogstandjes, de rock in de run zeg maar. Van DJ’s tot een prachtig vrouwenkoor. Uiteraard heb ik ook de nodige dansjes gemaakt onderweg anders is het ook zo saai!

Owja ik vergeet je bijna te vertellen hoe het lopen ging. Met je brakke hoofd een run van 12 km afleggen is misschien niet het slimste idee, maargoed het is wel gelukt. Er was geen timelapse, omdat het niet ging om je eindtijd. Rennen en rocken was het enige wat je hoefde te doen.

Natuurlijk sloten we de run in stijl af op de Noordermarkt, waar een live rockconcert werd gegeven met allerlei grappige acts. En zoals het een écht Girls Love 2 Run meisje betaamt bleef ook de McDonalds niet onbenut. I love my Happy Meal. Fijne beloning toch?

Heb je ons nog gespot? Of heb je ook deelgenomen? Of ga je volgend jaar ook gewoon met ons meedoen?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent