Run 2 Talk

Je hebt een challenge te volbrengen en wij ook. De 70KMonth challenge! We maken ons serieus zorgen. Met nog maar 18 dagen te gaan en extreem drukke agenda’s gaat het best lastig worden. Owja en de feestdagen staan ook zowat voor onze deur(en). Vanaf vandaag hebben wij tot aan Kerst iedere avond een afspraak (jep we know, stelletje zeikwijven zijn toch ook). Hetzelfde geldt voor de weekenden die zitten zelfs stampvol met afspraken en fotoshoots. But we love it!

Early morning run

Moeten we dan maar ‘s ochtends vroeg onze kicks aantrekken en naar ons werk rennen? Ja dat is best een goed idee. Maar daar worden onze collega’s waarschijnlijk iets minder blij van… Hoezo? Omdat we op beide kantoren niet een douche tot onze beschikking hebben. En badend en stikkend in het zweet op werk zitten is gewoon niet echt handig. Je zou zeggen, waarom gaan jullie niet gewoon voor je werk en dan kun jullie nog mooi thuis douchen. Ook dat zouden we kunnen doen maar dan moeten we er wel extreem vroeg uit. Dus ook dat gaat niet echt. We kunnen maar beter iets doen met onze overvolle agenda’s… Maar hoe?

Hipsters

Onze afspraken weten het nog niet. We kunnen natuurlijk in het ultra hippe Werck (restaurant) plaatsnemen tussen alle andere hipsters (doen we vaak genoeg btw). Maar we kunnen er ook voor kiezen om onze afspraken om te toveren tot rundates. En dat is precies wat we gaan doen de komende tijd. We moeten kilometers maken en onze afspraken mogen al rennend tegen ons praten, terwijl ze naar adem happen. We noemen dit creatieve run 2 talk sessies. Tijdens deze sessies behandelen we ingewikkelde vraagstukken, bedenken we supergave ideeën en gaan we van het pad af ;-).

Run 2 talk

Maar we hebben meer renmomenten nodig om de 70K aan te tikken. Voor ons werk rennen hebben we dus al uitgesloten. Maar van ons werk naar huis rennen moeten wel haalbaar zijn. Onze laptopjes en tassen blijven dan gewoon netjes op onze kantoortjes staan. Die halen we de volgende dag dan wel weer op! En dat is precies wat we gisteravond deden. ’s Avonds bracht Francien een bezoekje aan Fieke’s kantoor aka Girls Love 2 Run HQ. Daar werden eerst wat hamburgertjes weggesnoept van Francien’s favoriete restaurant. Toen knalden we er samen een aantal nieuwe ideeën uit. En toen was het al weer 22:00uur…. Eigenlijk wilde Francien niet terug rennen naar huis, maar Fieke kreeg haar toch zover. Toch fijn zo’n runbuddy!!!

Eigenlijk zijn we heel benieuwd waar jullie de tijd vandaan halen om te rennen in deze drukke maand. Rennen jullie bijvoorbeeld ook van of naar school, je bijbaantje of je fulltime job? Of zijn wij de enige die op deze manier tijd proberen vrij te maken tussen de bedrijven door?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent