Run Diary

Dinsdagavond half 6, Francien is klaar met werken na een lange dag. Onderweg naar de metro belt ze me op en zegt: kleed je maar vast om in je running tenue, ik ben onderweg! Om 6 uur werd er aangebeld en mevrouw Regelink stapt naar binnen. Ben je er klaar voor? vraagt ze. Nou, zeg ik, zullen we anders eerst gaan eten. Ik heb echt honger en dan gaan we gewoon om 8 uur. Gaan we dan wel echt, vraagt Francien. En ik zeg ‘Ja zeker! Ik ben er bijna klaar voor, alleen m’n buikje rammelt’.

Zo gezegd, zo gedaan. Na een heerlijke geitenkaas salade stapten we om 8 uur de deur uit in onze outfits, maar niet voordat we dit moment even op de foto vast hadden gelegd.

Het werd een korte run van zo’n 5 KM langs het Olympisch Stadion en over de (hoe toepasselijk) Marathonweg. We deden ons best om elkaar er uit te lopen, maar zijn uiteindelijk gewoon samen gefinished. Voldaan kwamen we thuis. Douchen en achter de tv voor een lekkere chickflick: Chalet Girl. Even weer herinneringen ophalen aan onze fijne wintersport.

Hoe ziet jouw voorbereiding op een run eruit? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent