Running rocks because…

Hardlopen is wat mij betreft de beste sport in the world. Ik kan zo naar buiten stappen en beginnen, heb niemand nodig, blijf gezond en fit en het kost geen drol. Maar naast al deze redenen zorgt hardlopen, zoals eigenlijk elke andere sport, er ook voor dat ik mijn dagelijks leven net iets makkelijker doorkom. Hoezo? vraag je je misschien af… Nou zo:

Waarom hardlopen niet alleen de beste sport everrrr is, maar ook in het dagelijks leven super goed van pas komt!

  • Ik woon 4 hoog. En in Amsterdam betekend dat zonder lift en dus bewandel ik dag in dag uit 4 trappen. Als ik niet al te uitgeput boven wil komen, zal ik toch mijn conditie op pijl moeten houden;
  • Bang voor melkflessen op het strand hoef ik niet te zijn, zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen trek ik m’n korte broek aan en ga ik naar buiten
  • Als ik bijna de trein/tram/bus mis, kost het me totaal geen moeite om een sprintje van een paar 100 meter te trekken, doe ik zo;
  • Op dagen, zoals gister, waar ik 10 dingen tegelijk moet doen, krijg ik mijn gedachte weer op een rijtje als ik mijn hardloopschoenen aantrek;
  • Als er iemand jarig is, mag ik best ja zeggen tegen de taart (en de chips… en de wijn). Lopen we er morgen wel weer vanaf;) (al moet je dat natuurlijk niet elke dag doen, zo veel ren ik nou ook weer niet)
  • Op het laatste moment vertrekken en dus bijna te laat komen is niet zo erg, want ik kan heel hard fietsen/rennen, zonder dat ik buiten adem op de plek van bestemming aankom;

 

Hoe komt rennen/sporten jou in het dagelijks leven van pas? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent