San Fran #2

Allereerst willen we jullie bedanken voor alle te gekke berichtjes, comments en Likes! We LIKE you guys too! We are still a bit jet legged, maar na onze schoonheidsslaapjes waren we klaar voor een nieuwe dag. We first started of with a breakfast at ‘des Boulanges’ een prachtige bakery met allerlei homemade producten. Waar we allebei zwichtte voor een yoghurt met stukjes fruit en granola. Na het ontbijt bezochten we Lombard Street (not pictured yet), de mooiste zigzaggende weg van San Fran.

Als je in het heuvelachtige San Fran bent dan moet er natuurlijk ook even getraind worden op de heuvels. En die zijn STEIL! De heuvel in het Amsterdamse Bos was easy als het je het vergelijkt met de heuvels van San FranFieko… After hill practice vervolgenden we onze weg door San Fran. Deze stad heeft eigenlijk niet heel veel weg van een doorsnee Amerikaanse stad. Het doet ons juist denken aan een grote Europese stad. Veel gebouwen zijn voorzien van prachtige sierhekken en opvallende deuren. En omdat de stad voornamelijk uit heuvels bestaat is het uitzicht waanzinnig!

Poseren op een American Football veld doen we maar al te graag, tussen allemaal stoere mannen or shall I say guys. Helaas moesten we naar vier minuten al het veld verlaten, want de wedstrijd begon.

Fieke heeft geen laptop of iPad nodig om te schrijven, ze schrijft het liefst in het zand! Misschien kunnen jullie binnenkort wel een gehele blogpost spotten in het zand in plaats hier op Girls Love 2 Run.

Aan het einde van de dag was het dan eindelijk tijd om de felbegeerde startbewijzen op te halen! Zijn ze niet prachtig? We kunnen niet wachten om van start te gaan. Nog minder dan 24 uur en dan is het eindelijk zover… RACEDAY!

Gaan jullie nog hardlopen dit weekend of ga je andere leuke dingen doen? Tell us! 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent