Slechte slaapster vs Schone slaapster

#!?~FML
Kun je net als ik ook zo moeilijk in slaap vallen en totaal niet uit je bed komen in de ochtend? Heeft vast te maken met de hitte. Of omdat je net als ik soms gewoon totaal niet je slaapritme kunt vinden.

Ibiza
Vandaag laat ik je daarom kennis maken met de app die mijn slaapleven voorgoed heeft doen veranderen. De Sleep Cycle App app wandelde mijn leven binnen toen ik in Ibiza was en dag in dag uit wakker werd naast mijn goede vriendin @DaphneD. Ik begreep niet hoe zij iedere ochtend zonder snoozen haar bed uitstapte. Haar geheim? Je raadt het al, de Sleep Cycle app.

Sleepcycleapp_GL2R_JoyceBongers (1)-2

Hoe werkt het?
Kijk dat kan ik natuurlijk zelf uitleggen, maar op iCulture.nl hebben ze dat speciaal voor jou en mij uitgelegd. Even quoten hoor. (Krijgen ze daar weer extra traffic voor mij van terug).

‘Bij Sleep Cycle moet je de iPhone aan het stroom hangen en vervolgens naast je kussen leggen. Ben je bezorgd over het ontstaan van hersentumoren, dan kun je de iPhone gerust in vliegtuigmodus zetten want er is geen internetverbinding nodig. De beste plek voor het plaatsen van de iPhone is tussen matras en hoeslaken. Op een apart scherm kun je testen of de iPhone goed ligt: ga op het matras liggen, draai een paar keer rond en je hoort een toon wanneer de iPhone je beweging detecteert.

Het idee is dat je je tijdens de ene slaapfase meer beweegt en je vaker omdraait dan in een andere slaapfase. Je stelt in over hoeveel uren je wakker wilt worden om hoe laat je wakker wilt worden en Sleep Cycle kijkt dan in een halfuur voorafgaand aan de ingestelde tijd of je in een lichte slaapfase bent. Op dat moment gaat het alarm af. Geen keiharde buzzer, maar een subtiel muziekje waar je vanuit je lichte slaapfase makkelijk bij wakker wordt. Er is maar één probleem dat zich zou kunnen voordoen: als je gedurende het aangegeven halfuur steeds in een diepe slaap bent, word je misschien niet wakker.’ 

Schone slaapster
Tot zover de Sleep Cycle app. Je begrijpt natuurlijk dat een goede nachtrust essentieel is voor je prestatievermogen. Vandaar dat ik die hier even met je moest delen! Volgende week laat ik je een andere app zien die ook echt geweldig is.

Heb jij nog een app voor me die ik MOET proberen/reviewen? Let me know in the comments.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent