Summer workout

De vakantie periode is aangebroken, dus we stappen weer met volgepakte koffers de auto/het vliegtuig in. Op naar, hopelijk, beter weer. Natuurlijk heb je je zomerjurkjes, slippers en bikini’s ingepakt. Maar we zouden GirlsLove2Run niet zijn, als we niet zouden hopen dat je ook nog aan je workout hebt gedacht. We hebben een overzichtje gemaakt van onze favoriete holidayworkouts.

Met stip op 1 natuurlijk hardlopen. Als echte GirlsLove2RunGirl neem je natuurlijk overal waar je gaat je hardloopschoenen mee. Zo ook op vakantie. ’s Ochtends is het vaak nog lekker cool en ook aan het einde van de dag zakt de temperatuur iets zodat je niet smelt tijdens je run. Ren langs de boulevard of door het dorpje en ontdek gelijk wat nieuwe hotspots voor de rest van je vakantie.

Zit je aan het strand? Ga het water op! Zoveel opties en allemaal goeie workouts. Zijn er golven? Ga golfsurfen. Is het water mooi vlak? Ga SUPpen (stand up paddeling). Of ga windsurfen, kitesurfen, bodyboarden. You name it…

Veel stranden of campings hebben netten hangen voor een potje beachvolleybal of badminton. Team up en zoek een (net niet, GirlsLove2Win) gelijkwaardige tegenstander voor een wedstrijdje.

Een andere super goeie workout is zwemmen. Niks is saaier (vind ik) dan 100 baantjes trekken, maar je kunt ook gaan waterpoloën of  aquagymen.

Wat zijn jouw favoriete workouts op vakantie? En gaan je hardloopschoenen mee of ga je toch voor een extra paar high heels om je koffer te vullen?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent