The weather wear guide

Met dit prachtige weer buiten ben ik snel geneigd om korte shorts en hemdjes uit de kast te trekken en naar buiten te gaan. Nou kan dat ook prima, maar als de zon net onder aan het gaan is wordt het toch wel erg snel koud (ik spreek uit ervaring, lees: ijsbenen). Maar wat ik mij afvroeg was, vanaf wanneer kun je nou echt het beste in een zomeroutfit naar buiten. We zijn dus op zoek gegaan naar de beste hardloopoutfits voor elke temperatuur.

Volgens mij kun je het ongeveer zo zien. Het schema is verdeeld in zomer, lente, herfst en winter. Waarbij je in de winter natuurlijk de meest warme kleding draagt en in de zomer de minst. En zo doen wij dat ongeveer:)


Wat draag jij met deze net niet super warme, maar zeker ook  niet koude temperaturen? Ga je al voor kort of draag je toch nog wat warms?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent