We will rock San Fran

Allereerst: Bedankt meiden, voor een super leuke run gisteravond! De foto’s volgen snel (morgen als het lukt:))

Onze laatste dag in Nederland! Morgen om 10:00 stappen we in het vliegtuig, op naar San Francisco… Ik kan het me nog niet helemaal voorstellen. Morgenavond zitten we gewoon in San Fran! We hebben een hotel op Union Square, tegenover de Victoria’s Secret, de Apple store en de Nike store. Er gaat dus gegarandeerd een vollere koffer mee naar huis;)

Nu wat betreft de marathon… Ik denk dat we er klaar voor zijn. Francien loopt gigantische afstanden (32 K afgelopen zondag), dus voor haar is het een makkie. Ik heb het iets moeilijker, maar ga er nog altijd vanuit dat die 21 K moet lukken.

Qua voorbereiding hebben we de afgelopen weken alles gedaan wat er in zo’n korte periode mogelijk was. We hebben lange afstanden gerend, we hebben de heuvels getraind, we hebben wedstrijden gelopen en we hebben aan onze spieren gewerkt. Maar het moeilijkste is de week in aanloop naar een run. Rust houden en geloven dat de afstand in mijn benen zit. Ik ben altijd geneigd om het vier dagen voor de run toch nog even te testen. Want wat nou als ik aan de start sta en het ineens niet meer lukt. Slaat nergens op, weet ik ook, maar the mind works in mysterious ways.

Vandaag staat in het teken van koffers pakken (en wassen). Ik ben er nog niet uit wat ik aan doe komende zondag, dus ongeveer mijn hele runningwardrobe gaat mee. Daarnaast moeten we natuurlijk de dagen voor de marathon ook nog uiteten, winkelen en sightseeen, dus dat wordt een volle koffer;)

De komende dagen gaan we jullie uiteraard op de hoogte houden van onze belevenissen in San Fran!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent