What’s hot?

Het is zomer, have you noticed? Het weer is nog niet altijd even zomers te noemen, maargoed ik mag mijn slippers aan dus dan is het in mijn opinie zomer. Als ik in de vroege ochtend het Vondelpark betreed (jaja één van de voordelen van een huisje dichtbij het Vondelpark) word ik om de oren geslagen met hippe hardloopmeisjes. Dit zijn de diehards, want waarom ga je anders om 07:00uur s’ochtends een run maken?

De hippe hardloopmeisjes zorgen ervoor dat ik telkens mijn hoofd om moet draaien en nee dat is niet omdat ik op ze val. Ze zien er zo mooi uit! Ik ben vooral jaloers op de girls die ‘ongewone’ kledingstukken weten te combineren met sportkleding, zonder dat het er te gestyled uitziet… Zelf heb ik verwoede pogingen ondernomen, toch jammer dat het er dan totaal niet uitziet..

I’m in need for some inspiration to improve my style!

De neon influances die te zien zijn in de streetstyle looks van het bloggersvolk komen ook terug in de sportswear collecties van de gevestigde merken. Evenals de vrolijke printjes. Op de catwalk heb ik ook menig sports geïnspireerde collecties (Isabel Marant, Michael Kors, Hugo Boss) aan mij voorbij zien komen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de up and coming Olympic’s. Me like!

Wat ik vooral een hele leuke ontwikkeling vind is dat steeds meer grote sportmerken collecties op de markt brengen die ook gewoon te dragen zijn, maar waarin de sports influance een grote rol speelt. Op die manier kun je je sport stijl ook uitdragen in je dagelijkse kledingstijl. Daarnaast zijn de stoffen die gebruikt worden voor deze collecties ook nog eens heel praktisch (dry-fit, soepel, elastisch, sterk).

Wat draag jij deze zomer als je gaat sporten? En combineer jij sportswear met je dagelijkse wardrobe?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent