WE NEED YOU! Join us to Berlin

We hebben je nodig! We doen namelijk mee aan een contest waarbij we een reis naar Berlijn kunnen winnen. Het is een wedstrijd voor bloggers opgezet door Expedia.nl. Zij sturen in totaal vier bloggers, de vier die de meeste stemmen krijgen, op reis. Nou hopen we dat jij ons in die top 4 wil helpen. Hoe? We vragen je om HIER op ons te stemmen. Om te kunnen stemmen moet je eerst Expedia.nl liken op Facebook (sorry), maar dat wijst zich allemaal redelijk vanzelf. En het is niet alleen fijn voor ons, MAAR JE KUNT OOK DEZELFDE REIS WINNEN! 

Waarom we meedoen? Zoals je weet zijn we echt gek op reizen. We zijn meerdere keren per jaar in het buitenland te vinden en nemen altijd onze hardloopschoenen mee. Zo ook als we naar Berlijn mogen. Hieronder kun je onze wedstrijdtekst lezen:

Liedjes van Beyonce nemen we graag heel serieus. Zo ook “Who run the world, girls!”Een nieuwe stad ontdekken kan op heel veel manieren. Met je Lonely Planet, in een tourbus of achter een gids met een vlaggetje. Wij doen het liever anders. We trekken onze hardloopschoenen aan en gaan rennen. Voor de zekerheid een stadsplattegrond en wat cash mee. En natuurlijk onze camera. Het wordt namelijk geen run om tijdsrecords mee te verbreken, maar om te ontdekken. Dus we stoppen gewoon voor de Siegessäule en de Brandenburger Tor. En er wordt ook gewoon gewinkeld en onderweg gestopt voor een kop koffie bij Kaufdich Glucklich!

Waarom we rennen? Combining the necessary with the fun En we heten niet voor niks GirlsLove2Run!

Help jij ons naar Berlijn? Daar worden we heel blij van:) En als we gaan dat zetten we daar natuulijk weer een mooi bedankje tegenover (omkopen? Wij?! Nooit!) 😉

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent