#1 Crewlove

Ze rennen al een tijdje in het rond. Wie?! De crews. We hebben er maar liefst vier! Van Amsterdam (media crew) tot aan Nijmegen en alles wat daartussen ligt, Rotterdam en Utrecht. Heb je al eens met ze gelopen? Noem het wekelijkse, en in sommige gevallen maandelijkse, (gratis) zweetdates. Hoe leuk is het om samen met een groep girls je stad over te nemen? Héél leuk als ik de foto’s zo zie. Vandaag vertellen ze jou stuk voor stuk wat er de aankomende maand op de agenda staat.

Nijmegencrew
Nijmegencrew2
Nijmegencrew3

GIRLS LOVE 2 RUN CREW NIJMEGEN
Hallooo November, een nieuwe maand met weer heel veel leuke dingen op de planning. WANT Girls Love 2 Run Nijmegen wordt op 23 november namelijk alweer 1 jaar! Onze kleine meid wordt steeds groter en kan steeds sneller rennen, elke maandag staat ze daar weer. Reden voor een feestje! En jij bent cordially invited, kom je ook? Zouden echt helemaal te gek vinden.

Maarrrr, ons feestje is niet het enige wat we voor je hebben geregeld! Heel November wordt een feestje, want zoals je weet staat de 7-Heuvelenloop weer op de planning. Precies daarom hebben we ervoor gezorgd dat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Hoe dan?! Op 9 November, om 19:30, hebben we een iets andere training dan je normaal van ons gewend bent. Niemand minder dan Jamie van Lieshout (de winnares van de 7-Heuvelenloop van vorig jaar!!) is bij deze training aanwezig. Zij verzorgt samen met ons jouw warming-up. Tevens geeft ze tekst en uitleg over haar eigen racevoorbereiding. Weet je wat nog het allerleukste is? Ze gaat zelfs de gehele training met je meedoen! Je kunt haar dus het hardloop hemd van het lijf vragen. Zodat je zelf straks ook als een speer het 7-Heuvelen parcours aflegt.

Dus ben je erbij? Houd de Facebookpagina in de gaten en zet jezelf op aanwezig (dit kunt je doen op de eventpage) Tot dan?!
Waar verzamelen? Onderaan het Kronenburgerpark (aan de kant van het Joris Ivenslein)
Datum + tijd? iedere maandagavond om 19:30
Hoe vaak? 1 keer per week
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

Utrechtcrew

Utrechtcrew2

Utrechtcrew3

GIRLS LOVE 2 RUN CREW UTRECHT
Ook dit kleine meisje is heel snel groot geworden. Zo waren we het afgelopen jaar iedere maandagavond om 19:30 met elkaar aan het hardlopen door Lepelenburg. Er is zelfs een harde kern ontstaan. Toch is het ontzettend leuk om te zien dat er telkens nieuwe meisjes bijkomen. Ook jij bent van harte welkom om met ons mee te lopen! En we hebben de perfecte aanleiding voor je gevonden. Namelijk onze B-DAY Bash!

Ze wordt namelijk ook één! En dat gaan we vieren met jou! Aanstaande maandag (9 november) trappen we om 19:00 af bij Run2Day Utrecht. Je krijgt tips & tricks voor trainen in het donker en je krijgt de nieuwste collecties te zien. MAAR er is meer, we maken namelijk een tour langs onze favoriete Utrechtse hotspots. En wie jarig is trakteert! Right? Daarom staat er ook nog eens een goedgevulde goodiebag op je te wachten, want zo zijn we dan ook wel weer.

Dus meld je aan via het evenement op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.
Waar verzamelen? (Eenmalig) bij Run2Day Utrecht
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risicoRotterdamcrew3

Rotterdamcrew2

Rotterdamcrew

GIRLS LOVE 2 RUN CREW ROTTERDAM
ROFFA in the house! De jongste van het stel, wordt pas in januari één. En moet dus nog even wachten voordat ze haar verjaardag viert. Maar dit meisje zit absoluut niet stil.

Zoals je misschien al weet trainen we één keer per maand met elkaar. En dat doen we niet alleen. We mochten het afgelopen jaar telkens tussen de 100 en 200 girls verwelkomen. Hoe gaaf is dat?

Maandag 7 december staan we weer voor je klaar. Je kunt kiezen uit één van de drie geselecteerde routes. De afstanden? Die hebben we op jouw verzoek (ietsje) opgekrikt naar 4, 6 en 8 kilometer. We starten die maandag bij Café van Zanten op de Meent. Vanaf daar ligt de binnenstad aan onze hardloopschoenen en laten we je de meest verrassende straatjes van ROFFA zien.

Zien we jou maandag 7 december? Dan lopen we samen de chocoladeletters, banketstaven en pepernoten eraf!
Waar verzamelen? Café van Zanten op de Meent
Datum + tijd? 7 december om 19:30
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

Te gek toch om te zien dat de crews zo lekker gaan! Denk je erover na om te gaan, maar durf je niet in je eentje te gaan? Die angst is nergens voor nodig. Ik weet zeker dat je binnen enkele minuten een nieuwe hardloop vriendin aan de haak slaat. Dat is ook precies de gedachtegang achter deze crews. Nieuwe likeminded girls ontmoeten en samen hardlopen. De trainingen zijn trouwens toegankelijk voor ieder niveau. En had ik, Francien, al gezegd gezegd dat de trainingen van de Girls Love 2 Run crews altijd gratis zijn? Niet? Nou bij deze.

Bij welke crew zie ik jou binnenkort terug?

Liefs,

Francien

Girls Love 2 Run Nijmegen
Girls Love 2 Run Utrecht

Girls Love 2 Run Rotterdam

Recent