Op Girlslove2run.com kom je, naast de leukste sportblogs en de mooiste foto’s, regelmatig betaalde reviews, giveaways en partner posts tegen. Dergelijke samenwerkingen worden door ons altijd aangeduid met girlslove2runx[naam opdrachtgever].

Do It Yourself

Eveneens bedenken Joyce en ik heel veel campagnes zelf. Waaraan we vervolgens een merk of dienst koppelen die erbij past en om het geheel mogelijk te maken. Op die manier genereren we inkomsten en verstevigen we ons bestaansrecht.

Pro-actief

Door de jaren heen zijn we op dit gebied pro-actiever geworden, want met een goed idee mag je altijd aankloppen bij potentiële opdrachtgevers. En dat geldt ook voor jou. Stel dat je een opdrachtgever, product of dienst kent die het proberen waard is, of waarnaar je nieuwsgierig bent vertel het ons dan vooral door een mail te sturen naar hello@girlslove2run.com. Daar worden we ontzettend gelukkig van. We zijn ons er maar al te goed van bewust dat we met jou tezamen veel verder komen!

Overleg

Om er zeker van te zijn dat een product of dienst bij ons past overleggen Joyce en ik met elkaar. Waarna we gezamenlijk besluiten om het product / dienst wel of niet te tonen op de website. Om ervoor te zorgen dat het product / dienst aansluit bij de boodschap bedenken we in samenspraak met de opdrachtgever een invalshoek die bij onze voorkeur / boodschap aansluit. En waarvan wij denken dat het jou ook aanspreekt. De inhoud van de post wordt enkel en altijd door onszelf of één van ons gastauteurs geproduceerd en gepubliceerd. Dit om de kwaliteit van de content te waarborgen.

Goed doel

Van origine zijn we loopsters. Hierdoor worden we dagelijks benaderd door goede doelen of lieve mensen die lopen voor een goed doel, om ons aan te sluiten bij een doel of een donatie te doen. Dit doen wij dan ook met enige regelmaat. Juist omdat lopen voor een goed doel voldoening geeft.

Rechten

Op de inhoud van Girlslove2run.com berust copyright. Alle foto’s en teksten op deze website zijn gemaakt door onszelf, tenzij anders is aangegeven, en mogen zonder toestemming niet gekopieerd worden. Het misbruiken of gebruiken van deze foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen juridische stappen worden ondernomen indien dit wel gebeurt.

Het is enkel toegestaan om foto’s en / of teksten te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar Girlslove2run.com en je hier daaraan voorgaand toestemming hebt gevraagd.

Girlslove2run.com wordt met veel liefde en zorg gemaakt en bijgehouden. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Girlslove2run.com kunnen geen rechten worden ontleend.

Girlslove2run.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Girlslove2run.com. Girlslove2run.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die momenteel op Girlslove2run.com staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden aangepast door de auteurs.

Mocht je vragen / opmerkingen hebben met betrekking tot het bovenstaande mail ons dan gerust op hello@girlslove2run.com.

Youtube

Onze YouTube pagina is volop in ontwikkeling. Om de teleurstelling iets te verzachten kun je de onderstaande video bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=l-rZ9pjdW4o