#1 Dagboek van een halve marathon loopster

Guess who’s back? Back again. Me! Inclusief dagboek. Iedere dag neem ik je mee op mijn sportieve avonturen.
Met deze maand op de agenda #RUNDISNEY op 25 september. De Damloop gebruik ik als warming up. En op 16 oktober probeer ik mijn record in Disney te verbreken tijdens de Amsterdam Halve Marathon.

Vandaag dag 1. Ik loop en fiets bijna iedere dag. Okay dat is niet waar, maar wel bijna iedere dag. Dit laat ik niet altijd meer zien op online. Als ik mijn telefoon meeneem dan sta ik om de drie minuten stil om te koekeloeren naar het leven van een ander. Kortom, die afleiding kan ik niet gebruiken.

Vol goede moed heb ik gisterenavond besloten te lopen. Als de wekker om 06:25 uur gaat ben ik helaas klam. En dat komt niet door een steamy slaapkamerworkout. Koorts. Ik heb koorts. Lekker is dat. Vandaag dus geen run. Ik heb tot 11:15 uur in bed gelegen. Mijn lichaam is herstellende van de afgelopen paar weken. Rio, verhuizing en bergen met onafgemaakt werk. Tel daarbij op mijn iets te intensieve workout van gisteren en je kunt me schijnbaar opvegen.

Om de tijd te doden vanavond heb ik mijn nagels maar even gelakt. Dat doen Susan Kuijken en Lisanne de Witte ook altijd. Kortom dit is nou niet echt een bijzondere leuke dag geweest, maar wel eentje die mijn lichaam nodig heeft om bij te komen van alles.

Slaap lekker zo!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent