#1 Dagboek van een hardloopster

Ik wil het kort met je hebben over de gang van zaken de komende tijd. Ik werk dus met een team. Waarvan Joyce sindskort als fulltimer (lees: partner) meewerkt. In het verleden (& heden) blijk ik een bijzonder persoon te zijn om mee samen te werken. Vraag maar aan ieder die met me gewerkt heeft. Ik heb door mijn enthousiasme een overwegend positief effect op anderen, maar verlies daarin af en toe mezelf. En dat kan dan weer ietsje minder voordelig uitpakken voor de mensen waarmee ik samenwerk. Ik ben me hiervan bewust. De mensen om mij heen gelukkig ook. Hoe ga ik er nou voor zorgen dat ik in alle rust mijn werkzaamheden uitvoer en tijdig communiceer met de mensen om mij heen? GEEN IDEE. Ik zoek al jarenlang naar zo’n soort oplossing en dat gaat met vallen en opstaan.

unnamed-9

Toch doen de mensen om mij heen een poging daartoe. En dat begint met structuur, consistentie en de kring van mensen waar ik mee omga kleinhouden. Dat laatste is knaplastig als je je beseft dat ik zowel on- als offline gemakkelijk contact leg met een ieder.

Joyce & editor Anneloes zijn zo lief geweest om een maandplanning voor me te maken. En die tevens ook in agendavorm in- en overzichtelijk te maken. Zodat ik weet wat ervan me verwacht wordt. Neemt niet weg dat ik af en toe uit de bocht vlieg, ook dat is ingecalculeerd. En ik moet je zeggen de maandplanning is me niet geheel onbekend, maar in het verleden heb ik mezelf wijsgemaakt dat mijn creativiteit doodgaat als ik dingen op gezette tijden moet doen. Of het idee heb dat dat van me verwacht wordt. Ik werk het liefst midden in de nacht als jij en mijn team liggen te slapen. Overdag ben ik het liefst de gehele dag in de weer. Denk hierbij aan afspraken, bellen (mijn favoriete bezigheid), photo shoots, interviews, events en nadenken. Ik ben overdag vooral heel druk met nadenken hoe ik onder iets uitkom. Vluchtgedrag. In de avond vind ik de rust en tijd om mijn to-do list af te werken. Meestal staat het schrijven van een blogpost daar niet op. Dat kan in mijn hoofd ten slotte op de dag zelf ook wel, wanneer het mij uitkomt. Daar word je als lezer iets minder blij van. Het is gemakkelijker om te weten dat een blogpost in de ochtend al voor je klaarstaat. En dat je er op ieder gegeven moment even naar kan kijken. In plaats van te wachten op mijn Facebook signaal.

En dat begint dus bij een planning, waar ik me vandaag niet aan gehouden heb. Ik moest namelijk vanochtend een diary opleveren. Een opsomming van gebeurtenissen die zich de afgelopen dagen voltrokken. Op donderdag kun je zo’n zelfde soort diary verwachten. Op dinsdag krijg je nieuwste producten en apps op sportgebied te zien in de vorm van een #CRASHTEST. Op de woensdag en zondag krijg je maaltijden voorgeschoteld. Verzorgd door #VOEDZOOI prinses Jenny en #LUNCHBRUNCH koningin Nena (dat is inderdaad de moeder van Joyce, voor wie het nog niet door had. Die heeft namelijk net als Joyce een oog voor beeld én smaak). Op zaterdag krijg je een #RUNIVERSITY. Geschreven door Anneloes. De crews krijgen zowel op de voor- als achtergrond bijstand van ons. Iets wat ik het verleden niet kon bewerkstelligen naast al mijn andere werkzaamheden. Baanbanaan (zo noem ik baanatleten doorgaans, aangezien de bocht van een banaan vergelijkbaar is met die van een atletiekbaan en omdat het rijmt) Susan Kuijken neemt je eens per maand mee naar Rio. Dan zijn er nog de zweetdates. Deze maand gaan we bijvoorbeeld op stap met de crème de la crème van de Nederlandse atletiek. En laten we vooral de Dear posts niet vergeten. Die door geen enkele editor wordt aangeraakt. Dat zijn in the moment posts. Daar schrijf ik wat ik voel, zie en beleef. Dat mag ongerept zijn. Aan de achterzijde werken we eveneens als contentproductie agency voor de grootste sportmerken en bedrijven die Nederland rijk is. De ene keer zul je die op de voorgrond terugzien, omdat je er een hoofdrol in vervuld. En af toe zie je er niets van terug, omdat het losstaat van Girls Love 2 Run.

unnamed-6

unnamed-8

unnamed-10

Dit lijkt verdomd veel op de editorial die ik niet schreef afgelopen week. Maar goed. Je wilt weten wat ik de afgelopen week gedaan heb? Mag best hoor. Ik was in Newcastle op bezoek bij Fieke. Oud & Nieuw doorbrengen met haar en de rest of the gang is een voortzetting van een traditie die heel eventjes gesneuveld leek te zijn bij de wisseling van de wacht (lees: ex-vriend vs. nieuwe vriend). Gelukkig was het ‘just like oldtimes.’

Ik werd ondergesneeuwd door de Disney challenge, want JEZUS wat zijn jullie bloedfanatiek aan de slag gegaan met die 15 workouts. Ik heb er zelf vier volbracht van de 15. Slaapkamer workouts en sprinten voor de bus tellen namelijk ook mee. Aan mij de taak om al jullie berichten, foto’s en snaps te bekijken en beantwoorden.

unnamed-5

unnamed-7

Gisteren organiseerde ik een verjaardag. Iets met last-minute ben ik op mijn best en komt de ware hostess in me naar boven. In een ver verleden was dit mijn bijbaan.

Vandaag werkte ik de gehele dag aan de afronding van mijn boek. Waarbij ik samen met uitgeverij de precieze gang van zaken besprak over het reilen en zeilen van het boek.

En nu ga ik weer verder met het afronden van mijn to-do list. Slaap lekker straks!

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent