#1 Giveaway

Yes! Het is zover! Onze eerste giveaway, en wat voor één…
Vorige week presenteerde Nike de nieuwe Nike Free’s, waarbij je het gevoel hebt alsof je op blote voeten loopt. Het ultieme gevoel van vrijheid dus. Wij hebben ze al een weekje mogen testen en ze zijn hier ook al een paar keer voorbij gekomen.

Deze schoenen moeten ervoor zorgen dat je je spieren nog meer uitdaagt dan dat je met gewone hardloopschoenen doet. Omdat je bijna plat op de grond staat (zoals op blote voeten) worden de spieren in je achterbenen extra uitgedaagd, dus van rennen op deze Nike Free’s word je fitter en sterker en daardoor krijg je ook minder blessures. Er zijn 3 soorten schoenen, die varieren in hun ondersteuning en zooldikte. De 3.0 geeft het meeste blotevoetengevoel, de 4.0 geeft iets meer ondersteuning en de 5.0 (free run) geeft het meeste ondersteuning. En naast dat ze super goed voor je zijn, zijn ze ook gewoon MOOI!

Ik hoor jullie al denken: ‘Leuk verhaal Fiek en Frans, maar wat kan ik hiermee’. Nou, dat zullen we je vertellen. Wij mogen een paar weggeven! En niet zomaar een paar, maar een paar die jij zelf mag gaan samenstellen met Nike ID. Je eigen kleur, je eigen combinaties, je eigen naam op je schoen, alles kan!

Dit is het design van Fieke

Wat je moet doen?
Stap 1:  Is natuurlijk het liken van Girlslove2run op Facebook (als je dat niet allang deed;))
Stap 2: Klik hier en geef de app toestemming om te doen wat ie vraagt.
Stap 3:
Stel je eigen schoenen samen en druk op sharen om de foto op je Facebook profiel te plaatsen
Stap 4: En dit is even de lastigste stap:) Na het sharen krijg je automatisch jouw ontwerp in het groot op je computerscherm te zien. Kopieer nu de link die in je adresbalk staat en stuur deze link naar ons op Facebook (als reactie onder ons bericht over de Giveaway).

Uit alle foto’s die we binnen krijgen, kiezen wij diegene uit die wij het mooist vinden (mooie verhalen bij je ontwerp zijn altijd welkom, misschien haalt het ons wel over;)). De winnaar maken we donderdag 19 april bekend. En die wint dus zijn zelf ontworpen schoen!! Klik hier en doe mee!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent