#1 ON THE RUN

6 x 06:30 + 6 donderdagochtenden + 6 workouts + 6 x 2 knappe sportcoaches + 6 verschillende DJ’s6 weken achter elkaar + vondelpark + be there or be square. = Scheckter’s Sunrise Project. P.S. Deelname is gratis.

Rise and shine
Afgelopen donderdag stond ik samen met proefkonijnen Annemerel, Esmee Noelle en Marije klaar voor het Scheckter’s Sunrise Project. ‘Heeft iedereen de app gedownload?’ ‘Ja!’ roepen we in koor. Naast ons staat een DJ te draaien. Toch horen we de muziek niet. Raar… Of toch niet? Om half 7 in de ochtend is het niet toegestaan om keiharde beats af te spelen in het Vondelpark. Logisch. De oplossing? Als je de app opent klik je de livestream aan, waardoor via je koptelefoon alsnog de live DJ set meekrijgt. We zijn alle vier een beetje verbaasd. Hier is over nagedacht. Heel slim dit. ‘Ehm, maar dan ben ik dus wel zo door mijn internetbundel heen?’ Ook daar is over nagedacht, ze hebben namelijk een outdoor wifi hotspot aangemaakt. Wederom heel slim.

Hot boys alert
Onder leiding van sportcoaches Rüben en Aäron werken we samen een gevarieerde bootcamp af. Totaal niet verkeerd, als je snapt wat ik bedoel. Braaf doen we wat ons gevraagd wordt. Het leuke is dat je heel veel oefeningen in teams uitvoert. Waardoor je jezelf wel moet bewijzen. Het zorgt er ieder geval voor dat ik me geen moment verveel. Tussendoor krijg je zelfs de tijd om de nodige selfies te maken. Right Esmee? Het lijkt een beetje op de healthy morning raves die men tegenwoordig in New York houdt. I like.

Natuurlijke Redbull
Na afloop van de workout ontvangen we Scheckter’s Organic Energy drankje. Als Annemerel me vertelt dat dit een gezonde variant van Redbull is, ben ik direct om. De smaak? Casis-achtig. Ik ga voor de normale variant en ben aangenaam verrast. Daarna proef ik ook even de lite variant van Esmee. Normaal gesproken haat ik lite drinks, maar deze is echt lekker en net ietsje minder zoet dan de normale.

(Bio)logisch?
Annemerel en ik vragen ons af welke ingrediënten de (gezonde) zoete smaak veroorzaken. ‘Biologisch sap van citroen, granaatappel, vlierbes en een natuurlijke cafeïnemix van guarana (ken ik niet), groene thee en groene koffiebonen. ‘Wat is het voordeel van deze natuurlijke cafeïne?’  vraag ik. ‘Het heeft een langdurig effect op het lichaam, in tegenstelling tot de snelle energy boost en de daaropvolgende crash die volgt na het drinken van een synthetische energy drink met taurine. Iedereen vertelt me altijd dat dit een ‘slecht’ ingrediënt is, ik heb overigens geen idee waarom dit zo is. Wie het weet mag het zeggen in de comments. Afgezien van de biologische ingrediënten vind ik het met recht een lekkere drink. ‘Ann, waar kun je het kopen dan?’ ‘Albert Hein.’

DJ Carita La Nina
Aanstaande donderdag staat DJ Carita La Nina je op te wachten om 06:30 uur. Vanaf de Vondelkerk ga je het park in, vervolgens loop je rechtsaf. Je loopt ongeveer 2 minuten. Totdat er een grasveld opduikt met daarop de Witte Scheckter’s bakfiets. De foto’s, video’s en workouts vind je achteraf op www.sunriseproject.nl BTW vergeet dus niet je smartphone en oordopjes mee te nemen.

Ben jij aanstaande donderdag net als collega blogger Esmee in het Vondelpark te vinden? Helaas zijn Annemerel en ik allebei in het buitenland, anders waren we er zeker bij aanwezig geweest! 

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent