#1 PUINzooi

Vandaag geen VOEDzooi. Mijn leven is op dit moment namelijk een PUINzooi (althans, zo noemt Francien het). Kijk ook al ken ik jou (nog) niet zo goed als jij mij, je volgt mij  wel. En als je me volgt dan weet je dat Nigel mijn vriend is. Vandaag kan ik zeggen dat Nigel mijn vriend was. Ik heb in overleg met Nigel besloten om uit elkaar te gaan. Juist omdat we heel veel van elkaar houden. Juist omdat we willen dat een ieder gelukkig is. Alleen waren we dat niet meer met elkaar. En dat is kut. Dat is zelfs ontzettend klote. Maar vooral een heel moeilijk besluit, maar voor nu is het beter zo.

Ik begin aan een nieuwe fase in mijn leven. Ik kijk met heel veel liefde terug op hetgeen dat voorbij is gevlogen voordat ik er erg in had. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd dankzij Nigel. Nu is het tijd om mijn eigen weg te gaan. Ik sla een nieuwe weg in en die begint vandaag. Hopelijk slaag ik deze week definitief voor mijn opleiding. Mijn scriptie heb ik sinds vorige week in the pocket (HELL YEAH). Nu nog twee tentamens overleven en het verdedigen van mijn scriptie en dan ben ik vrijaf. Concentratie is alleen ver te zoeken maar ik doe mijn best.

Vanaf volgende week ga ik al mijn vrije tijd besteden aan mijn blog. Ik verhuis volgende week naar Amsterdam West, samen met de katjes. Aldaar word ik herenigd met mijn camera! En dan ga ik weer allemaal VOEDzooi’s maken voor jou en Francien. Dat beloof ik je.

Als mijn tentamens achter de rug zijn vrijdag, vlieg ik op zaterdag met Daphne D en Francien naar Newcastle. Inderdaad we gaan Fieke bezoeken! En daar heb ik heel veel zin in.

Ik hoop dat je begrijpt dat het dus even iets minder met me gaat. Totdat het weer goed me gaat. Ondertussen heb ik heel veel steun van al mijn lieve vriendinnetjes (Anne, Nikki, Francien, Roos, Lara, Anouk) en dat doet me heel goed. Ik spreek je snel weer!

Heel veel liefs,

?

Jenny (& Francien)

Recent